Connect with us

Egyéb

FIGYELEM! Kiadták a riasztást!💥 Érkezik a GIGAVIHAR, vége a jó időnek! Itt jár most:

FIGYELEM! Kiadták a riasztást!💥 Érkezik a GIGAVIHAR, vége a jó időnek! Itt jár most:

Ismét nem lesz kegyes hozzánk az időjárás. Mutatjuk a részleteket.

Az elmúlt napokban sokan érezhették úgy, mintha egy évszak kimaradt volna. Az idő inkább a nyárra hasonlított, mintsem a tavaszra. Azonban ez nem tart sokáig, ezért érdemes kiélvezni az utolsó napot.

Ugyanis hétfőn a többórás napsütést követően délután északnyugat felől záporok, zivatarok alakulnak ki. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. Még 25-26 fok körüli meleg valószínű – írja legfrissebb előrejelzésében a Köpönyeg.

Mutatjuk, mikortól romlik el az idő

Kedd

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte csak az ország északnyugati felén, majd sokfelé várható eső, zápor, zivatar. Kiadós esők lehetnek. Markáns lehűlésre készülhetünk, reggel 13, délután már csak 9 fok körül várható a hőmérséklet. Sokfelé lesz erős az ÉNy-i szél.

Szerda

Marad a borongós idő, de délután már szakadozottabb lesz a felhőzet. Eleinte délen és keleten lehet még eső, majd északnyugat felől záporok érkeznek. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Reggel 5, délután mindössze 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök

Felhőátvonulásokra van kilátás elszórt záporokkal. Jégdara zápor is lehet. Az ÉNy-i szél továbbra is erős, olykor viharos lesz. 10-15 fok valószínű.

Riasztás van érvényben!

A HungaroMet Nonprofit Zrt. citromsárga figyelmeztetést adott ki 4 vármegyére (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém) a várható heves zivatarok miatt. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de emellett esetenként szélerősödés is előfordulhat! Térképen az érintett területek:

Időjárás figyelmeztetés riasztás zivatar eső
Az észak-nyugati vármegyéket érinti a riasztás Fotó: met.hu

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top