Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Kamufotóval reklámozta Schobert Norbert a „csodadiétáját” – gyorsan lebukott

Csodafogyást illusztrált a Facebook-oldalán, de a fotókat egy külföldi oldalról nyúlta.

A terhesség utáni házassági válságok szakértője, továbbá nevelési potentátamatőr kriminológus, a klímahiszti elleni mozgalom emblematikus alakja, továbbá a a C-vitaminnal rákgyógyítás, és a kokain-cukor azonosság felfedezője ezúttal saját diétaprogramjának hatékonyságát próbálta illusztrálni egy fotópárral.

A képeket azonban, mint gyorsan kiderült, egy külföldi oldalról nyúlta – vette észre az Index, ahol az incidensről készült képernyőfotót is meg lehet tekinteni.

KAPCSOLÓDÓ
Ez aztán az átverés! Élt a hitelmoratóriummal egy budapesti nő, most 1,4 milliója bánja

A képen szereplő, látványosan lefogyott lány azonban soha nem hallott még Schobertről, sem a diétájáról. Külföldön él, de valahogy értesült a fotói felhasználásáról, és ő maga kommentelte be az úgynevezett magyar fitneszguru Facebook-oldalára, hogy soha nem folytatta az inkriminált diétát, és nem is támogatja a Schobert oldalát.

Schobert Norbert azóta eltávolította a lopott képeket az oldaláról.

UPDATE: Schobert Norbert sajtósa a cikkszemlénk megjelenése után azt írta, hogy a lány kapcsolatban áll a Keto diétával, ez abból derült ki, hogy a képe alatti hashtagekben többször szerepel a keto kifejezés. Schobert nem a saját módszerének eredményeként állította be a lány fogyását, “sehol egy szóval nem írta, hogy az Update-nek köszönheti az átalakulást. Egyszerűen gratulált neki. A keto diéta nem Norbi cégének találmánya, ezt nem is kommunikálta soha”.

Ettől függetlenül, továbbra sem világos, hogy miért használta fel a fotókat a lány engedélye és tudta nélkül.

KAPCSOLÓDÓ
Kötelezővé kéne-e tenni a koronavírus elleni oltásokat?
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!