Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Luxusklinikán gyógyítják Harry herceget: az esküvő óta még rosszabb a helyzet

2018-as esküvője óta rohamosan gyorsulni kezdett Harry herceg kopaszodása.

Harry herceg egy jó nevű londoni klinikát keresett fel, hogy megoldást találjanak egyre zavaróbb kopaszodására. Akárcsak testvérének, Vilmosnak, és édesapjának, Károly hercegnek, neki is problémát okoz hajának kóros ritkulása, ráadásul a 35 éves Harry kopasz foltja 2018-as esküvője után a duplájára nőtt. -írja aDaily Mail.

A Daily Mail megszólaltat egy hajátültetési specialistát, aki szerint

Harry gyorsuló kopaszodása összefüggésben állhat az udvarban rá nehezedő stresszel és gyermekük születésével is.Dr. Asim Shahmalack azt is hozzátette, Harry minden bizonnyal Meghan Markle hatására látogatta meg a klinikát, mivel az egykori színésznő Hollywoodi tapasztalatai miatt nagyon fontosnak tartja a külsőségeket. “Sok páciens keres fel azzal, hogy a partnerük közölte velük, nem randiznának kopasz férfival” – tette hozzá a szakember.

A kopaszodásnak sok esetben genetikai okai vannak, ami a Windsor-ház férfi tagjait is érinti. Vilmos herceg fel is adta a harcot, tavaly januárban kopaszra borotvált fejjel jelent meg a nyilvánosság előtt, hogy így leplezze hajvesztését.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!