Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

4 csillagjegynek anyagi sikereket tartogat a 2020-as év! Ők idén elérik a céljaikat

1. Kos

A Kos új jövedelemforrásokra tesz szert. A Kos jegy szülötteinek szerencséjük van a pénzzel, még akkor is, ha ők nagy költekezők. A 2020-as év őszén megoldást találnak mind arra amit szeretnének. Lehet, hogy új ügyfeleik lesznek vagy a vállalkozásuk jobban megy majd, vagy egy olyan állást kapnak ahol nagyobb lesz a fizetésük. Az is előfordulhat, hogy olyan értesítést kapnak telefonon keresztül, hogy az egyik rokonuk rájuk hagyta a vagyona egy részét.

2. Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei igazi vezetők ezért általában olyan munkát végeznek ami jól meg van fizetve. A 2020-as év őszén olyan projektekben fognak részt venni amiben sikerük lesz vagy fizetésemelésben lesz részük. Mivel e jegy szülöttei mindig figyelemmel kísérik az okokat ezért magukhoz vonzzák a jólétet.

3. Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei igazi pénzmágnesek. A Vízöntő jegy szülöttei igazi zsenik amikor egy nagyobb pénzösszeg bevonzásáról van szó. Szigorú terveket készítenek maguknak, világos célokat tűznek ki , mindezt azért, hogy biztosítsák az anyagi biztonságot saját maguk számára. A 2020-as év ősze elhozza a gazdagságot a számukra. E jegy szülöttei több helyről is pénzhez fognak jutni, megengedhetnek maguknak bármit. Ezek a pénzösszegek munka által fognak a Vízöntőkhöz kerülni, de nem  igényel nagy erőfeszítést. A Vízöntő ahhoz is nagyon ért, hogy értékelje magát, ezért könnyebben jut béremeléshez mint mások.

4. Halak

A Halak figyelemreméltó pénzügyi intuícióval rendelkeznek. A Halak nagyon régi barátságban vannak a pénzzel, mindez előtérbe is kerül a 2020-as évben. Használni fogják a kreativitásukat olyan projektekhez és vállalkozásokhoz amelyek sikeresek és ezekből ők profitálni tudnak. Az ősz kedvező évszak lesz az olyan Halak jegy szülöttei számára is akik eddig pénzügyileg sikertelenebbek voltak.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!