Connect with us

Mindennapok

Istenes Bence tovább hisztizik! Szerinte a bírók hibáztak! Nem fogadja el a vereséget.

Rácz Jenő szerint ő azt mondta Istenes Bencének a ringben: Na itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak. Istenes Bence viszont azt állította, ennél sokkal durvábban szólt oda neki és egy „b” betűs szót emlegetett. Viszont benne lenne egy visszavágóban a sztárséffel.

A Rádió1 Balázsék című műsorában szólalt meg Istenes Bence műsorvezető  a Rácz Jenő elleni vasárnapi Sztárbox-meccséről.

„Jól vagyok, keveset aludtam, megnéztem néhányszor a mérkőzést” – mondta Istenes Bence. Visszanézve is úgy látja, ahogyan a helyszínen érezte: ennek a mérkőzésnek nem feltétlenül így kellett volna ezzel az eredménnyel végződnie, és ezt a szakmai stábja is így gondolta.

Lehet a bírókat elvitte, hogy mi történt a héten

– fogalmazott. „Hiszem, hogy minden úgy történik, ahogyan történnie kell. Nincsen bennem rossz érzés”, tette hozzá. Egyetérteni nem tud pontozással, a végeredménnyel, de gratulál Rácz Jenőnek.

A műsorvezető leginkább a szurkolók és felkészítő csapat, edzője miatt fájlalja a történeteket.

Utólag is azt mondom, hogy ez egy nagyon kemény mérkőzés volt

– szögezte le, megismételve, hogy szerinte nem volt igazságos a pontozás.

Úgy véli, hogy míg ő vállalta a felelősséget a nagy port kavart Instagram-bejegyzése miatt, Rácz Jenő viszont nem ismerte el a meccsen történt beszólásait, amikre Istenes a ringben többször fel is hívta a mérkőzésvezető figyelmét.

Szintén a Rádió1-en Istenes Bence előtt Rácz Jenő is is megszólalt. A sztárséf szerint ő a következőket mondta Bencének a ringben:

Na itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?

Istenes Bence szerint ez nem egészen így történt, azt mondta, ha vissza kéne idéznie, amiket Rácz Jenőtől hallott, akkor megbüntetnék a rádiót. Szerinte a séf végig azt mondta neki a ringben, hogy mi van, te ki b…, gyere te kis b…

Istenes Bence szerint megváltozott egy picit az imidzse most, bár azt ő maga is szerette volna, ha nem lenne többet a „nagymama kedvence” és lenne egy kis „kosz” rajta.

Hát most lett rajtam kosz

– mondta Bence, aki utólag csak a félresikerült Instagram sztoriját bánta meg.

A műsorvezető kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy benne lenne egy visszavágóban Rácz Jenő ellen. Hogy lesz-e ebből bármi, azt most még nem tudni, addig is az alábbi videóban megnézhetik Istenes Bence és Rácz Jenő vasárnapi összecsapását.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

Continue Reading

Ajanlo

To Top