Connect with us

Egyéb

Jégeső, villámlás, szélvihar: 8 megyére adott ki riasztást az OMSZ

Jégeső, villámlás, szélvihar: 8 megyére adott ki riasztást az OMSZ

Jégeső, villámlás, szélvihar: 8 megyére adott ki riasztást az OMSZ

Az OMSZ szombat éjfélig figyelmeztető előrejelzést adott ki Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Zala, Somogy, Baranya, Tolna vármegyékre.

A legerősebb gócokat intenzív csapadék (10-20 mm), szélerősödés, esetleg apró szemű jég kísérheti, de villámlásra is figyelmeztettek.

(A legfrissebb hírek itt)

Péntek estére országszerte egyre szakadozottabbá válik a felhőzet, viszont az ország déli részén erősen felhős, borult marad az idő – írja az OMSZ. Főleg az éjszaka első felében még több helyen fordulhat elő eső, zápor, néhol zivatar, az éjszaka második felében már csak a déli, délkeleti határ mentén lehet gyenge eső. A nyugatias szelet helyenként élénk lökések kísérhetik. A hőmérséklet éjjel 5-10 fok között alakul, de az északi völgyekben ennél hidegebb is lehet.

Szombatra  nyolc megyére adtak ki riasztást /Fotó:OMSZ

Szombaton egész nap 11 megyében lesz zivatarveszély /Fotó:OMSZ

Szombaton jégeső, szélvihar miatti riasztást Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Zala, Somogy, Baranya, Tolna vármegyére adtak ki. Ekkor elsősorban a Dunántúl nyugati és déli felében valamint az északkeleti megyékben fordulhat elő zápor, zivatar.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

időjárás

OMSZ

Riasztás

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top