Connect with us

Egyéb

Megszakad a szív: szomorú hírt közöltek Karsai Dánielről

Megszakad a szív: szomorú hírt közöltek Karsai Dánielről

Most jött a szomorú bejelentés.

Nagyon szomorú bejelentés érkezett Karsai Dánielről. Nem titok, hogy az ALS nagyon agresszíven támadja szervezetét, rohamtempóban romlott az állapota az elmúlt időszakban. Erről megrázó videókon keresztül is tájékoztatták a követőket, legutóbb például láthattuk, hogy más csak csövön keresztül tud enni. Beszélni már csak alig volt képes egy-egy szót.

Azóta sem állt meg a drasztikus folyamat.

Dani már nem tud kikelni az ágyából és a beszéd is sajnos egyre nehezebben megy. Most először fordult elő velem az, hogy sokszor nem értettem a szavait, pedig nagyon próbáltam koncentrálni – nyilatkozta az ATV riportere, Török Réka a -nak.

Már csak egy héttel előre tervez Karsai Dániel

Az is kiderült, hogy Karsai Dánielnek egyelőre Sulyok Tamás nem válaszolt a megkeresésére az eutanázia kérdésével kapcsolatban, de az alkotmányjogász a strasbourgi döntésben jobban bízik. A lap azt is írja, hogy Karsai Dániel már csak egy hétre előre tervez, és már mindent elrendezett nagyjából maga körül.

– A lehetőségekhez képest még mindig aránylag jól vagyok, de az nagyon bosszantó, hogy a kommunikációs képességem egyre rosszabbak. Nagy szó, ha ki tudok menni az utcára. A lényegre kell koncentrálni, hogy minél értelmesebben töltsem el a hátralévő időt – mondta a súlyos beteg Karsai Dániel Török Rékának.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/karsai-daniel-rossz-allapotban-van/jyh19n5?pages_sidebar_source=blikk

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top