Connect with us

Egyéb

Kiszivárgott a nagyon szomorú igazság: nem titkolják már Katalin hercegnéről

Kiszivárgott a nagyon szomorú igazság a palotából: nem titkolják már Katalin hercegnéről

A brit királyi család legfrissebb hírei szerint Katalin hercegnő állapota továbbra sem javul, és ezért a palota határozatlan időre minden megjelenését lemondta az egész évre. Eddig úgy tűnt, hogy Katalin hamarosan újra a nyilvánosság elé léphet, ám az új fejlemények szerint az állapota nem az előzetesen vártnak megfelelően alakul.

A palotából szivárgott információk alapján Katalin hercegnő egészségi állapota súlyosabb, mint amit a nyilvánosság korábban tudni vélt. Egy nemrégiben elbocsátott udvari alkalmazott szerint a hercegnő jelentős mértékben lefogyott, és sajnálatos módon a haját is elveszítette. Ezek a jelek arra utalnak, hogy Katalin küzdelmei komolyabbak, mint amit eddig sejthettünk.

A királyi család hivatalos közleményben is megerősítette, hogy Katalin hercegné állapota miatt az összes tervezett nyilvános szereplését lemondják. Az udvar kér mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a hercegné és a család magánéletét ebben a nehéz időszakban.

A palota egyelőre nem közölt részleteket Katalin betegségének természetéről, de az eddigi információk alapján világos, hogy a hercegné állapota komoly aggodalomra ad okot. A nyilvánosság, valamint a királyi család rajongói világszerte Katalin gyógyulásáért imádkoznak és várják a pozitív híreket.

Az udvar igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy Katalin hercegné megfelelő ellátásban részesüljön, és remélik, hogy a jövő év során ismét egészségesen és teljes erőben térhet vissza kötelezettségeihez. A királyi család hálás a támogatásért és a megértésért, amit a közvéleménytől kapnak ezekben a nehéz időkben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top