Connect with us

Életmód - Egészség

A szüleim havi 250 ezer forintot kérnek azért, hogy vigyázzanak az unokájukra 🤬 – Szerintetek jogos? Ezzel indokolták:

Reddit hírhedt „Én vagyok a s***fej?” nevű aloldalán egy férj felidézte, hogy az apósa és az anyósa havi 250 ezer forintot kértek azért, hogy az unokájukra vigyázzanak – írta meg a vt.com.

Miután a felhasználóknak adott néhány háttérinformációt arról, hogyan döntöttek úgy, hogy házasságkötésük után saját házba költöznek, valamint arról, hogy milyen távolság van köztük és a szüleik között, a férfi rátért a „nagy kérdésre”, a bébiszitterkedésre.

„Az anyósom (67 éves) nyugdíjba ment, ugyanabban az évben, amikor a gyerekünk született, így a gyerekfelügyelet megoldódott, legalábbis így gondoltuk” – írta. A pár megkérte a nagyszülőket arra, hogy vigyázzanak az unokára, ami először nekik is nagyon tetszett.

Az apósom sosem volt túl adakozó típus, de kifizette a feleségem főiskolai tanulmányainak egy részét és segített, hogyha kellett. Viszont aztán kiderült, hogy a gyerekvigyázásért pénz szeretne. A feleségével megnézték a környékbeli babysitterek tarifáit és úgy gondolták, hogy havi 250 ezer forint lenne a megfelelő összeg

– írta a férfi.

A pár nagyon felháborodott a kérésen és úgy összevesztek a nagyszülőkkel, hogy úgy döntöttek, az idős házaspár nem is láthatja az unokájukat, maximum hétvégén látogathatják meg.

A Redditen fellángolt a vita, hogy kinek is van igaza: a legtöbben úgy vélték, hogy a férfi nem kötelezheti a anyósát ingyenes gyerekvigyázásra, mások viszont a férj mellé álltak.

Continue Reading

Ajanlo

To Top