Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Most jön a feketeleves: Nagyon pórul jár akinek nincs védettségi igazolványa, sehová nem mehet majd

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke szerint nagy belföldi forgalom várható a pünkösdi hétvégén.

“Rengeteg belföldi foglalás érkezett be, ha mindenki eljön és rendelkezik védettségi igazolvánnyal, 80 százalékos kihasználtsággal működhetnek majd a szállodák és a magánszálláshelyek. A jobb helyek már elkeltek” – mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke a Blikknek arról, milyen forgalom várható itthon a pünkösdi hétvégén.

Flesch Tamás arról is beszélt, hogy a visszajelzések alapján belföldön kiemelkedő nyári szezonra számítanak, “várhatóan telt ház lesz mindenhol, a tavalyi évet meghaladó lesz az eltöltött vendégéjszakák száma”.

KAPCSOLÓDÓ
Sokkoló hírt kapott az RTL Klub sztárja: két évet adtak neki az orvosok

A kérdésre, hogy igénybe veheti-e majd olyan vendég is a szolgáltatást, akinek nem érkezett meg időben a védettségi igazolványa, de az oltást tudja igazolni, Flesch azt mondta:

Sajnos nem fogják sehol sem beengedni azt a vendéget, akinek nincs igazolványa. Kivételt tehát senkivel sem tehetünk, viszont, ha ez az eset fennáll, szinte biztos, hiszen az üzleti etika is ezt kívánja, hogy a pórul járt vendég visszakapja az előleget”.

A cikkben a hozzánk érkező turisták témája is szóba kerül, erről a szakember azt mondta, “a környező országokból csak onnan várható forgalom, amelyekkel egyezményünk van vagy lesz, innen zömében autóval érkeznek majd a vendégek. Talán idén őszre vagy jövő tavaszra számíthatunk élénkebb látogatottságra”.

KAPCSOLÓDÓ
1 perce érkezett a hír! Müller Cecília riadót rendelt el, azonnali hatállyal érvényben van! ERRŐL JOBB HA TE IS TUDSZ!

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!