Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Felháborító fordulat: otthon karácsonyozhat a szabadlábra került Deák téri támadó

Budapest — Felháborító: szabadon engedte a bíróság azt a fiút, aki május 22-én a Deák téren fejbe rugdosta a megkéselt, földön fekve haldokló Lászlót (†16)!

A Deák téri kettős gyilkosság ügyében garázdasággal gyanúsított J. Marcell (19) immár jogerősen szabad, otthon karácsonyozhat. – A másodfokú bíróság egy gyanúsított vonatkozásában a letartóztatást megszüntette és őt – nyomkövető eszközzel biztosított – bűnügyi felügyelet alá helyezte – válaszolta lapunk kérdésére dr. Rab Ferenc Levente, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.A Deák téri mészárlás helyszínelésének nyomai, mellette a fiúk emlékére gyújtottak mécseseket az ismerősök /Fotó: Grnák László A Deák téri mészárlás helyszínelésének nyomai, mellette a fiúk emlékére gyújtottak mécseseket az ismerősök /Fotó: Grnák László J. Marcell teljes joggal attól retteg, hogy az áldozatok, Laci és Gergely (†21) barátai levadásszák, ahogy mindenki mást, aki részt vett a fiatalok lemészárlásában – tavasszal ezt ígérték. Marcell ugyan nem szúrt, viszont a tehetetlen, földön fekvő áldozatot többször is fejbe és hasba rúgta. A fiú kirendelt ügyvédje nem nyilatkozott.
KAPCSOLÓDÓ
Hatalmas a baj!Rettentő sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt???
Az emberöléssel a rendőrség Cs. Krisztiánt (18) gyanúsítja, aki aznap este a születésnapját ünnepelte, két barátját, Marcellt és ikertestvérét, Dánielt garázdaságért vonják felelősségre. Ám egyedül Marcellt engedték ki a rácsok mögül. A hír hallatán a késeléssel gyanúsított fiú anyja reménykedni kezdett, hogy ő is hamarosan láthatja a fiát. – Krisztián fellebbezett a döntés ellen, talán másodfokon kiengedik, és velünk töltheti a karácsonyt. De nem a régi, dömsödi otthonunkban, mert onnan elköltöztünk – mondta a Blikknek N. Szonja.A támadás után a szülinapját ünneplő Cs. Krisztián elmenekült, de a rendőrök hamar elkapták /Fotó: police.hu A támadás után a szülinapját ünneplő Cs. Krisztián elmenekült, de a rendőrök hamar elkapták /Fotó: police.hu Ha ő boldog is a lehetőségtől, fiának áldozatai már soha többé nem térhetnek haza, hozzátartozóik pedig elképedtek, hogy bárki is szabadulhatott a Deák téren támadó bandából.
KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Kiderült minden titok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házasságáról! Erre senki nem volt felkészülve:
Laci nagymamája szóhoz sem tudott jutni a döbbenettől, a legjobb barát, Gergő családja pedig érthető módon teljesen kiakadt. – Felháborító, hogy kiengedték azt az embert, aki a késelés után Lacikát a földön összevissza rugdosta! Remélem, a bíróság az ítélethirdetésen már nem lesz ilyen engedékeny és a legszigorúbb büntetést szabja ki a gyilkosra és két társára – tolmácsolta a család érzéseit a Blikknek egy rokon. Mint elmondta, Gergő édesanyja képtelen elengedni a legnagyobb fiát. Már csak négy gyereket nevel, miattuk is erősnek kell maradnia, de mindig azt mondja, hogy neki öt fia van. Egy este, két támadás A Blikk úgy tudja, a banda a gyilkosság előtt egy fiútól elrabolta a JBL hangszóróját, majd amikor követelte, hogy adják vissza, egyikük késsel combon szúrta őt. Ebben az ügyben még vizsgálja a rendőrség, kinek mi volt a szerepe. forrás
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!