Connect with us

Egyéb

KITÖRT A BOTRÁNY! Marics Petivel csaIta meg a vőlegényét a csinos énekesnő?

Kitört a botrány: Marics Petivel csaIta meg a vőlegényét a csinos énekesnő?

A Tóth Andival való tavalyi szakítása óta hivatalosan nem lehet sokat tudni Marics Peti magánéletéről, ám pár nappal ezelőtt mégis felröppent egy pletyka azzal kapcsolatban, hogy a ValMar énekesének a szíve ismét foglalt lehet.

A 28 éves zenészt egy szakmabeli lánnyal, Binhkyvel hozták hírbe – aki korábban Burai Krisztiánnal és a Roy és Ádámmal is dolgozott már együtt –, miután egy rajongó azt állította, a gyönyörű énekesnőt egy Bécshez közeli bevásárlóközpontban látta Peti oldalán. A két fiatal a közösségi oldalakon is bekövette egymást, ám az egymáshoz való közeledésük a Bors információi szerint nemcsak a rajongók szívét törte össze.

A hölgyet ugyanis nemrégiben eljegyezte a kedvese, de a közös fotóiknak már nyomuk veszett, a csalódott vőlegény pedig most ki is tálalt arról, mi történhet… A férfi, aki egészen eddig hallgatott, a Bors szerint az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy a szerelme, akinek a közelmúltban kérte meg a kezét, megcs*lta Marics Petivel.

Sajnos, igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják – idézi a lap a felszarvazott vőlegényt, akinek a beszámolója után az énekesnő privátra állította a közösségi fiókját.

@binhkyyy Háborgó mélység? Sajnos eléggé hallatszik a hangomon, hogy beteg voltam, de így is hatalmas élmény volt??♥️ #binhky #buraikrisztian #haborgomelyseg #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang – Binhky

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top