Connect with us

Mindennapok

Jókor jött a segítség: Autista kisfiút támogat Jákob Zoli! Gratulálunk 🙏

Jókor jött a segítség: Autista kisfiút támogat Jákob Zoli

Ráérzett a Nagy Ő, hogy mikor kell a segítség Saffi Fanninak, aki autista kisgyerekekkel foglalkozik.

 

A TV2  leendő Nagy Ő-je, Jákob Zoli, egy hatalmas vállalat főnöke, aki nem fél megmutatni, milyen is egy milliárdos élete. Azonban ez csak egy szelete az üzletember életének. Zoli sosem titkolta, hogy szívesen segít és támogat olyan embereket, családokat, akik rászorulnak. Korábban el is mondta a Borsnak, hogy nagy terve, hogy a jövőben még többet tehessen másokért.

Nagyon sok kisgyereknek segítettem már, kórházaknak, ukrán családokat fogadtam a lakásomban. Tervezek még nagyon sok jótékonykodást, viszont fontos látnom, hogy kinek van tényleg szüksége rá – mesélte korábban az üzletember.

Rengetegszer segített rászoruló embereken

Zoltán a minap is jótékonykodott, erről egy TikTok videóból értesültünk.

Saffi Fanni autista gyerekekkel foglalkozik: rendszeresen számol be tanítványainak fejlődéséről, módszereiről amivel javít a gyerekek viselkedésén.

@fannisaffi 💙💙💙💙@Jákob Zoli #autizmus #jakobzoli #fannineni #autiszabalyok ♬ Boadicea (2009 Remaster) – Enya

Van egy autista kisfiú tanítványom, akivel anyagi okok miatt szünetelni fog a terápia. Nem tudnak tovább fizetni.  Persze, ha marad időm, sok gyerkőcöt vállalok önkéntesen is, de ennek a fiúnak ennél több figyelemre van szüksége– kezdte Fanni a történetet, aki igyekezett megtartani a tanítványa helyét, mert bízott benn, hogy megtudják oldani az anyagi nehézséget. Azonban nem várt helyről és időben érkezett a segítség.

 

Amint letettük a szülőkkel a telefont, rá egy órára rám írt a Jákob Zoli és megkérdezte, hogy tud-e valamiben segíteni.  Elmeséltem neki az esetet, és ő megtette azt, ami ahhoz kellett, hogy  kisfiú ismét járhasson hozzám.  Tényleg sehol nem kértem segítséget, nem mondtam el a történetet. Egyszerűen ráérzett, és jövő héten el is jön a stúdióba 

 

– mesélte könnyeivel küszködve Saffi Fanni, aki nagyon hálás, ezért a segítségért.

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/03/jokor-jott-a-segitseg-autista-kisfiut-tamogat-jakob-zoli?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR35f2ucnG4Ik7w-iZ3IjYc-mJJGeD6H0xampz-1yQxhRnMt0cveR5ANow4#Echobox=1678306177

Continue Reading

Ajanlo

To Top