Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MOST ÉRKEZETT: Majka is koronavírusos – Megtudtuk, ilyen az állapota most!

Ahogy rohamléptekkel terjed a járvány, egyre többen kapják el a koronavírust. Bárki lehet fertőzött, politikusok, hírességek, átlagemberek, teljesen mindegy a vírusnak, kit fertőz meg. Most Majkára került a sor, bejelentette: pozitív lett.

“Én is elkaptam ezt a rohadék, fos vírust” – mondta Majka péntek délutáni, élő videójában, melyen elmondja, hétfőn, sportolás közben kaphatta el, azóta többen is rosszul lettek a társaságból.

Azt mondja, nem nagyon lehetett ezzel már mit csinálni, nem lehetett már totál elszigetelődni a hétköznapokban. Nem tudja, jó-e, ha most túlesik rajta, minden esetre retteg a betegségtől, ha bármi baja van, “az mindig halálos” – mondta ironikusan.

KAPCSOLÓDÓ
Azok miatt fog kialakulni a negyedik hullám akik elutasítják a vakcinát!

Az elmúlt időszakban sokat vitatkozott emberekkel a maszkhordásról, azon az állásponton van, hogy ahol lehet, minimalizáljuk a bajt, hordjuk a maszkot, legalább nem nyúlkál a szájához az ember, de nem mindig lehet maszkot hordani, sportolás közben sem például.

Mától azt szeretné megmutatni gyógyulása napjáig végig, hogy hogy néz ki a betegség lefolyása egy egészségesebb szervezetben, mint az övé!

Szarul vagyok, itthon fekszem, átlagos influenzás tünetekkel. Remélem, nem is lesz több tünetem. Mindig rettegtem tőle, hogy ha koronás leszek, hogy fogom kibírni – mondta élő videójában Majka. – Egyelőre még most vakarom a fejem – tette hozzá. Azt is mondta, talán nyáron teljesen el kellett volna engedni ezt az egészet és akkor talán könnyebben átment volna egy csomó emberen.

KAPCSOLÓDÓ
Most érkezett: Másfél hónappal az első oltás után koronavírusos lett a fideszes képviselő - karantén helyett beült Orbánék közé

– Vállalhatóan szarul vagyok, reméljük, nem lesz rosszabb, 38 fokos lázam van – mondta Majka, hozzátéve, hogy este hét órakor a Majka Official Youtube csatornán élőben bejelentkezve bővebb beszámolót fog tartani.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!