Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megszólalt Horváth Tomi apja: “A fiam egy AGYMOSOTT, utol fogja érni a sok hazugság.”

Dunaújváros — Családi viszály! Döbbenetes dolgokat állított lapunknak Horváth Tamás (28) édesapja, az ismert gitáros, Horváth János „Dagi” (54).

A fiatal énekes, aki nyilatkozataiban rendszeresen beszél arról, mennyire fontosak neki a gyökerei, apja szerint évek óta nem tartja a kapcsolatot a vele egy városban élő családjával. Tamás súlyos szívbeteg testvére, Jankó (34) legutóbb a születésnapjára hívta meg öccsét, de ő elutasította. A családfő szerint Tamás a húgát, Ginát (27) és a kisöccsét, Benit (7) is levegőnek nézi hosszú ideje.– Azt mondta, ez a család már nem viszi előre – sírta el magát a telefonban Horváth János, amikor a Blikk felhívta. A gitárost nagyon feldühítette, amikor a napokban meglátta a fia Instagramra kitett fotóját egy vályogházról.

Az énekes posztolt erről a romos házról, édesapja ezen húzta fel magát, szerinte nem itt lakott a fia. /Fotó: Instagram Az énekes posztolt erről a romos házról, édesapja ezen húzta fel magát, szerinte nem itt lakott a fia. /Fotó: Instagram

– Ez a ház Tomi anyukájának édesapjáé volt, és a fiam összesen három hónapot lakott itt, miután elváltunk az édesanyjával. Az anyja és az öregapja forognának a sírjukban, ha tudnák, hogy Tomi miket hazudozik össze arról, milyen volt a gyerekkora. Anyukája, Csilla halála előtt is megadtam nekik mindent, de utána én neveltem egyedül évekig.

Taníttattam, elindítottam a karrierjét, az én barátaim szponzorálták pénzzel. 15 évesen a feleségem lakásában lakott egyedül, és mi tartottuk el. Amikor Budapestre került, akkor mi szereztünk neki ott lakást, erre ez a hála! – sorolta könnyeivel küzdve János, aki korábban többször próbálta elmagyarázni a fiának, hogy ez a viselkedés nem vezet jóra.

KAPCSOLÓDÓ
Úgy néz ki kilenc hónap múlva be kell oltani újra mindenkit! RÉSZLETEK:

A gitáros Horváth János nagyon csalódott, hogy Tamás fia így bánik velük. A gitáros Horváth János nagyon csalódott, hogy Tamás fia így bánik velük.

– Mondtam neki, hogy én bármitől megvédem, de attól, amit a sorstól vagy a karmától kapni fog azért a rengeteg hazugságért, ami elhagyja a száját, attól nem fogom tudni – szomorodott el János, aki azt is elárulta, szerinte Tamás azután kezdett elfordulni a szeretteitől, miután belépett az életébe a jelenlegi felesége.

– Horváth Tamás egy agymosott ember. Eleinte még jártak hozzánk és szívesen is láttuk Andikát is, aztán egyik napról a másikra elfordultak tőlünk, mert jóban maradtunk Tomi volt barátnőjével. Milyen viselkedés ez? – tette fel a kérdést még mindig értetlenkedéssel a hangjában az édesapa, aki bízik abban, tehetséges és sikeres fiának egyszer megjön az esze, igaz, tart attól, hogy addigra már késő lesz.

KAPCSOLÓDÓ
Hirtelen fontos lett a minél több Pfizer: 3,5 millió vakcina érkezik Magyarországra a következő két hónapban

Jankó születésnapjára sem ment el Horváth Tomi. Jankó születésnapjára sem ment el Horváth Tomi.

– Én ebbe a helyzetbe lelkileg és fizikailag is belebetegszem – sóhajtott a férfi megtörten. Horváth János a jelenlegi helyzet ellenére figyelemmel követi fia karrierjét, most is megnézi a TV2 Dancing with the Stars című táncos show-jában.

– Ő a fiam, és kívánok neki minden jót az életben. Remélem, hogy egyszer ez a „tékozló fiú” úgy dönt, hogy visszatér a családjához. Mi mindenesetre tárt karokkal fogjuk várni, és bízom benne, még nem lesz késő, hiszen Jankó is beteg, és az én egészségemet is megviseli ez a szörnyű helyzet – tette hozzá szomorúan Horváth.

A családi viszállyal kapcsolatban megkerestük Horváth Tomit is, aki írásban válaszolt. Kérése szerint változtatás nélkül közöljük álláspontját.

„10 éves koromig éltem Tamásiban, abban a házban édesanyámmal és a nagypapámmal. Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok” – írta válaszában a népszerű énekes.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!