Connect with us

Egyéb

Jákob Zoltán megmutatta a választottját – Atyaég ilyen szép nőt még nem láttál

Jákob Zoltán megmutatta a választottját – Atyaég ilyen szép nőt még nem láttál

 Jákob Zoltán, aki a szépségiparban szerzett vagyonával az ország 39. leggazdagabb embere lett, továbbra is aktívan támogatja a rászorulókat. Legfrissebb jótékonysági kezdeményezésének köszönhetően Orsi, egy háromgyermekes édesanya, ismét magabiztosnak érezheti magát.

Jákob és szakértői csapata aprólékosan dolgoztak azon, hogy Orsi igazi hercegnőként érezhesse magát, amikor hazatér. Az eredmény minden elvárást felülmúlt, Orsi önbizalma teljes mértékben helyreállt, ami a szépségipar szakértőjének és csapatának elkötelezett munkájának köszönhető.

„Az elmúlt tizenöt évem elsősorban az anyaságról szólt, és már szinte el is felejtettem, milyen érzés nőies nőnek lenni. Úgy gondoltam, hogy az anyaság és a nőiesség kizárják egymást. Sajnáltam magamtól az időt, hogy elmenjek egy fodrászhoz vagy kozmetikushoz. De valahol mindig ott volt bennem a vágy, hogy igazi hercegnős nő lehessek. Amikor megláttam magam a tükörben, fantasztikus érzés fogott el. Jó volt önmagammal szembesülni. Hétköznapi édesanyaként jöttem be és egy dívaként távoztam!” – fogalmazott

Nem ez az első eset hogy segít másokon.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/jakob-zoltan-megmutatta-a-valasztottjat

Pages: 1 2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top