Connect with us

Egyéb

Megkértem egy roma burkolót, hogy újjítsa fel a fürdőszobám.. EZT nézzék mit művelt a férfi..

Megkértem egy roma burkolót, hogy újjítsa fel a fürdőszobám.. EZT nézzék mit művelt a férfi..

Mint nyugdíjas, szükségszerűen meg kell válogatnom, mire költök, de a fürdőszobám állapota már nem hagyott választási lehetőséget. Penész, szivárgás és több helyen törött, lötyögő csempék nehezítették a mindennapjaimat. Több vállalkozóval is felvettem a kapcsolatot a felújítás érdekében, de az általuk kért milliós összegek hallatán majdnem elájultam.

Végül egy roma burkoló vállalta el a munkát kedvező áron. Négy nap alatt teljesítette a feladatot, a szükséges csempéket és csöveket is ő biztosította, mivel azok más munkáiból megmaradtak.

Minden alkalommal, amikor dolgozni jött, megvendégeltem ebéddel, hiszen tudtam, hogy találhatna magasabb jövedelmet hozó munkát is. A projekt végén az ára mindössze 95 000 forint volt, beleértve az összes anyagot is. Ezt a történetet azért osztom meg Facebookon, hogy felhívjam mások figyelmét: ne ítéljünk elsőre! Nézzük meg a munkáját:

Ez a férfi mivel nem talált olyan kádat, amely pontosan találna fürdőbe, úgy, hogy a mosógép is elférjen mellette, ezért ő maga készített egyet. Beszerezett egy akkora fém tartályt, ami méretre pontosan talált arra a helyre, ahová a kádat szerette volna tenni, majd ízlése szerint a legjobb csempével bélelte ki.

Amikor tetőtől-talpig lecsempézte a kádat, már egyáltalán nem látszott rajta, hogy nem egy igazi fürdőszobai kádról van szó.

Ebben az egyedi kádban az is nagyon jó, hogy úgy tudta kialakítani, hogy alatta még egy pár tároló fiók is helyet kapott. Ezekben kényelmesen elfértek a tisztítószerek, és mosószerek. A kád és a mosógép között maradt egy arasznyi hely, és erre a részre is egy praktikus polcot szerelt.

Miután a kádat kicsempézte a mellette elhelyezkedő kis polcot, apró mozaikokkal rakta ki. A tusolófüggőny rúdját PVC-csőből alakította ki, a mennyezetre stílusos lámpát szerelt, és a szellőzőrendszert is kialakította egy ventilátor segítségével.

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top