Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Egy fillért sem ad testvérének a milliárdos Vajna Timi, kölcsönökből vesz lakást Lilla

Vajna Tímea hiába Andy Vajna egyetlen örököse, húgának, a hamarosan anyai örömök elé néző Lillának ugyanúgy szüksége van hitelre ahhoz, hogy lakást vegyen.

A Bors munkatársa péntek délelőtt munkába kísérte a várandós Palácsik Lillát és férjét, s míg előbbi a Talent Stúdió diákjait vezette be a fotózás rejtelmeibe, addig Tamás a központ marketing menedzseléséért felel.

A fiatal házasok, s leendő szülők nagy elánnal vetették bele magukat a munkába, ám Tamás szerint nincs is más választásuk, mint dolgozni, ha egyről a kettőre szeretnének jutni.

Mindig megkapjuk az emberektől, hogy nekünk könnyű, mert Lilla nővérének, Timinek van pénze, és biztos ő tömi a zsebünket, de ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyunk eleresztve anyagilag, sőt, a karantén alatt kétszer is meg kellett gondolnunk, hogy mit engedhetünk meg magunknak

– kezdi lapunknak Visváder Tamás, aki olyannyira megelégelte az alaptalan vádakat, hogy a minap az egyik rajongójának még a bankszámlakivonatát is elküldte, amin feketén-fehéren szerepelt, hogy mennyi pénz van a kártyáján.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!