Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Kiderült: Ezzel a férfival töltötte romantikus nyaralását Hódi Pamela

Pár hónappal a szakítás után úgy tűnik, újra összemelegedett Hódi Pamela és egykori vőlegénye, Tóth Bence. A Bors úgy tudja a pár együtt utazott a napokban a horvát tengerpartra, noha a békülést még mind a ketten titkolják.

Néhány hónappal ezelőtt még boldogan mesélte lapunknak Hódi Pamela, hogy focista kedvesével, Tóth Bencével hamarosan összekötik az életüket. A jegyesek egy szűk körű, romantikus esküvőt terveztek, ám a koronavírus miatt úgy döntöttek, hogy inkább elhalasztják a nagy napot.

A rajongók akkor kezdtek el gyanakodni, hogy többről lehet szó, mint holmi halasztás, amikor a pár közös fotói is eltűntek a közösségi oldalról. A szakítás tényét először Pamea, majd Bence is megerősítette, aki akkoriban így fogalmazott:

Hiszem, hogy Isten utat mutat nekünk és ha úgy gondolja, hogy ez egy lecke számunkra, akkor megtanuljuk és újra együtt leszünk erősebben, mint valaha. De addig is végig kell járni az utunkat. Ehhez pedig nyugalomra van szükségünk
A Bors most úgy tudja, hogy Pamela és Bence egy baráti társasággal együtt mentek vakációzni a horvát tengerpartra, ahová még Natit is magukkal vitték. Ezt egyébként Pamela exe, Berki Krisztián is kikotyogta egy Instagram posztban, miután hazatért az olaszországi nyaralásából.

Natika ment az édesanyjához… kemény a kiscsaj, alszik egyet Magyarországon, és holnap utazik az anyukájával, és még ki tudja kivel… – írta a közösségi oldalán az izomceleb, akinek exe tegnap reggel valóban útnak is indult.

Pamela az Instagram storyjában tette közzé, ahogyan szendvicseket csomagol a hosszú útra, majd nem sokkal később, reggel hat órakor már az anyósülésről, az autópályán jelentkezett be.

A beszédes posztok, bejegyzések, videók után szerettük volna Pamelát is megkérdezni az exével közös vakációjukról, ám eddig nem tudtuk vele felvenni a kapcsolatot.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!