Connect with us

Egyéb

FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ, GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK >>>

FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ, GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK >>>

Kezelés időtartama: 15 ill. 30 perc

Tangentor (víz alatti vízsugár-masszázs)

az orvos által előírt testfelületen és módon a károsodott izmok vízsugárral történő ingerlésével igyekszik azok normális működését helyreállítani. Ez a gyógyszolgáltatás orvosi vizsgálat nélkül is alkalmazható.

Kezelés időtartama: 10 perc

Iszapkezelés

melynek során a tartós hőhatáson túl, az iszapból a bőrön keresztül felszívódó biológiailag aktív anyagok gyógyhatása is érvényesül. A nagymértékű gyulladáscsökkentő hatás mellett, a nálunk alkalmazott eljárás különlegessége, hogy a steril természetes iszapot harkányi gyógyvízzel itatjuk át. Az iszapot filterbe csomagolva használjuk, mely vendégeink kényelmét szolgálja.

Kezelés időtartama: 20 perc

Gyógytorna

különböző okok miatt kialakult mozgáskorlátozottság csökkentését, sok esetben teljes megszüntetését segíti elő. A beteg testrész megfelelő tornáztatása, komoly szaktudással rendelkező gyógytornász segítségével történik. Hangsúlyt fordítunk arra, hogy az egyes mozdulat-sorokat, gyakorlatokat vendégeinknek úgy tanítsuk meg, hogy azokat otthon, egyedül is folytathassák. A gyógytorna lehet egyéni, csoportos, egyéni vízi torna és csoportos vízi torna.

Elektroterápia

mozgásszervi, rheumatikus betegségek gyógyítása során nélkülözhetetlen. Ultrahang, rekeszes galván, TENS-kezelés, magnetoterápia, iontophoresis, és ingeráram kezelések csökkentik a betegek fájdalmát és könnyítik meg mozgásukat.

Kezelés időtartama: 10 perc

Szénsavas fürdő

A vízben lévő kis buborékok stimulálják a páciens bőrfelszínhez közeli ereit. Emiatt megnő a bőr szén-dioxid telítettsége, a szénsav hatására kitágulnak az erek és nyugodtabbá válik a szívműködés, csökken a vérnyomás, javul a szövetek vérellátása. A légzőközpontot izgatja a szén-dioxid, amitől mélyebbé válik a légzés.

Kezelés időtartama: max. 20 perc

Száraz szénsav kezelés

A felszívódó gáz hatására a bőr erek lokálisan kitágulnak, a kapilláris keringés fokozódik, a véráramlási sebesség nő. Ezeket a hemodinamikai változásokat kapillár-mikroszkópos vizsgálatok jól demonstrálják, de a perifériás érreakció a „fürdés” alatt az érintkező bőrfelületen szabad szemmel is látható. A bőr hajszálerein átáramló vérmennyiség növekedése gyors és látványos. A folyamat a kezelés 7-8. percében kezdőik és a 10-20. percben éri el a maximumot. A hatás a bőrön át felszívódó és a belélegzett CO2 következménye.

Kezelés időtartama: max. 20 perc

A fürdő szakorvosai a lehetőségek közül mindig a legmegfelelőbb kezeléskombinációt írják elő.Forrás : http://www.harkanyfurdo.hu/

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/figyelem-ingyenes-100-ban-allami-tamogatasu-4/3

Pages: 1 2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top