Connect with us

Bűnügy

Ez a férfi gázolta halálra az eltűnt kislányt, Dankát🤬

A szörny arca: ez a férfi gázolta halálra az eltűnt szerb kislányt, Dankát – Vérfagyasztó részletek a tragédiáról

Egyre több vérfagyasztó részlet derül ki arról a szörnyű balesetről, ami a kétéves szerb kislány, Danka Ilic halálát okozta. Mint megírtuk, miután szinte egész Európában eltűntként keresték Dankát, kiderült, hogy otthonától alig pár percnyire, az utcán halálra gázolta őt két férfi. Srđan Janković már be is vallotta, hogy társával együtt ők ültek a kocsiban, amivel elütötték a kisgyereket.

Danka mindössze két éves volt

Danka az út közepén állt, amikor a helyi kommunális cégnél dolgozó férfiak Fiat Pandájukkal elgázolták. Valószínűleg a megengedett sebességnél gyorsabban hajtottak, az autó jobb elejével találták el a kislányt. Ahelyett, hogy segítséget hívtak volna, Dankát betették az autó csomagtartójába, majd egy közeli illegális szemétlerakóhoz mentek vele. Lelketlenül egyszerűen a szemétre hajították, majd betakarták némi hulladékkal, és hazamentek, hogy megtisztítsák autójukat a kislány vérétől. Savval és vegyszerekkel próbálták eltüntetni a nyomokat, ami többé-kevésbé sikerült is, ugyanis a szakértők csak speciális lámpák használatával tudták kimutatni Danka vérét az autóban.

Holtan találták meg a Szerbiából eltűnt Dankát: szörnyű helyen bukkantak rá

Holtan találták meg a Szerbiából eltűnt Dankát: szörnyű helyen bukkantak rá

A két férfi szörnyű tette után még többször visszatért a helyszínre, hogy még mélyebbre temessék Danka testét a szemétben.

A kislány szülei, miután megtudták a hírt, összeroppantak, mindkettejüket mentővel kellett kórházba szállítani.

Forrás

Continue Reading
1 Comment

Ajanlo

To Top