Connect with us

Sztársztorik

Lang Györgyi halála után három nappal a Játékszín nézői 10 perces vastapssal ünnepelték Mariannt – nem véletlenül…

Lang Györgyi halála után három nappal a Játékszín nézői 10 perces vastapssal ünnepelték Mariannt – nem véletlenül…


Néhány nappal Lang Györgyi halála utána Falusi Mariann színházban játszott, és a végére hatalmas zokogásban tört ki. Aminek persze oka volt. Kadarkai Endre Nemek Igenje műsorában beszélgettek élete legfontosabb 5 férfijáról, de ezzel kapcsolatban Lang Györgyiről is mesélt Mariann. Kadarkai megkérdezte tőle, hogy mennyire meri mással megosztani a bajait, ha baj van?

“- Sári Petivel beszélgettünk most a Györgyi halálával kapcsán és mondta, hogy “ne vidd el egyedül a válladon”. De viszem, aztán ha muszáj, dőlök “ Elmondta a riportban, hogy mennyi mindent tanult Györgyitől, és mennyire egymás mellett voltak a bajban. Hisz Györgyi is maximálisan kiállt mellette, mikor ő elveszítette édesapját.
“Elképesztő az ő hozzáállása a halálhoz, fantasztikus. 18 éves kora óta, amikor diagnosztizálták nála ezt a betegséget, ő tudta, hogy ennek hogyan lesz vége, és esetleg csúnya vége lesz. Mégsem félelemmel, egyfajta tagadással, nem odafigyeléssel, hihetetlen derűvel kezelte”

Aztán elmesélt egy történetet.
Györgyi halála után három nappal egy vidám darabot, a Menopauzát játszotta a Játékszínben. Tartotta magát amennyire csak tudta, de az előadás végére kész lett. “Bementem, elénekeltem egy olyan számot, aminek az a vége, hogy “élni-élni kell, annak ellenére, hogy mennyi minden jön szembe” . Elénekeltem, és utána pofán bőgtem a nézőket “ Azt mondja, esélyesen Györgyi nagyon kinevette volna. Ő megőrült attól, hogy Mariann mindig sír, ha valami van….

Forrás

Forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top