Mint arról már az Index is írt, Lang Györgyi 66 évesen, hosszú betegeskedés után otthonában, barátai és családja körében, álmában halt meg.

Lang Györgyinél 28 éves korában szklerózis multiplexet diagnosztizáltak, évek óta kerekesszékkel közlekedett. 2021 decemberében sztrókot kapott, aminek következtében beszédközpontja sérült, jobb karja pedig lebénult.

A Klubrádió Ötös című műsorának egyik műsorvezető párosa volt hosszú éveken át Lang Györgyi és Falusi Mariann. A múlt idő pedig sajnos nem véletlen, Falusi Mariann ugyanis úgy döntött, hogy Lang Györgyi halálával ő sem tér vissza a műsorba – írja a Stoty.hu.

Az elkövetkezendő időszakban megpróbáljuk pótolni a pótolhatatlant ebben a szerdai két órában, hogy közben a rádió megtalálhassa azt, aki méltóképpen tudja folytatni, amit Lang Györgyi és Falusi Mariann, valamint szerkesztőjük, Kelecsényi Krisztina hosszú évek alatt képviselt. Teljesen érthető módon Mariann ezt teljesen egyedül már nem viszi tovább. Ez nehéz lesz nekünk is, és szerintem önöknek is. Addig mi, klubrádiósok felváltva vezetjük a műsort hasonló formátumban, és mindenekelőtt – reményeink és törekvésünk szerint – abban a szellemben, ahogy ezt megszokhatták