Connect with us

Ezotéria

Borzalmas hír jött ma estére – 51 évesen elhunyt a csodálatos magyar színésznő – Nyugdjon békében! 🖤

Borzalmas hír jött ma estére– Elhunyt a csodálatos magyar színésznő

Fotó: Ringier/Oláh Csaba
Életének 54. évében, január 26-án hajnalban, „hosszú évekig tartó, méltósággal, hittel és reménységgel viselt szenvedés után” elhunyt Tordai Tünde Tekla színésznő, a Kolozsvári Állami Magyar Színház társulatának tagja

Tordai Tekla gyászszertartására február 1-jén, csütörtökön kerül sor.

Életének 54. évében, január 26-án hajnalban, „hosszú évekig tartó, méltósággal, hittel és reménységgel viselt szenvedés után” elhunyt Tordai Tünde Tekla színésznő, a Kolozsvári Állami Magyar Színház társulatának tagja, akit az Elfogy a levegő Teklájaként láthatott nemrég a mozik közönsége – számolt be a gyászhírről a Színház Online.

Tordai Tekla 1990 és 1994 között a marosvásárhelyi Szentgyörgyi István Színművészeti Főiskolán tanult, 1994. szeptember 1-jétől volt tagja a kolozsvári társulatnak. Az utóbbi években a Hegedűs a háztetőn, az Oidipusz, az Angyalok Amerikában és az Illegitim című előadásokban láthatta a közönség.

Jókedvét, biztató szavait, mosolyát, csillogó szemeit, megértő humorát, segítőkész szülői és baráti szeretetét örökre szívünkben őrizzük

– írja a gyászjelentésben a család.

„Szeretett kollégánk, Tordai Tekla gyászszertartására február 1-jén, csütörtökön, kerül sor a Kolozsvári Állami Magyar Színház előcsarnokában római katolikus szertartás szerint, ezt követően innen kísérjük utolsó útjára drága halottunkat a Házsongárdi temetőbe. A szertartás kezdési időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást” – olvasható a színház oldalán.

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top