Connect with us

Egyéb

Többen hívták a rendőrséget, hogy áthajtottak valamin az M0-son: drámai részletek a cserbenhagyásos gázolásról

Többen hívták a rendőrséget, hogy áthajtottak valamin az M0-son: drámai részletek a cserbenhagyásos gázolásról

Többen hívták a rendőrséget, hogy áthajtottak valamin az M0-son: drámai részletek a cserbenhagyásos gázolásról

Megtalálták a rendőrök azt a kisbuszt, amelynek a sofőrje halálra gázolhatott egy 92 éves férfit az M0-s autóúton vasárnap.

Korábban beszámoltunk arról a döbbenetes balesetről, ami vasárnap éjjel történt az M0-s autóúton, Törökbálint térségében. Egy autós az M5-ös autópálya irányába haladt, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A gázoló nem állt meg, hanem továbbhajtott a helyszínről. A baleset után a forgalmat még húsz percig senki sem állította le, így a földön fekvő holttesten a becslések szerint közel 40 kocsi hajtott át.

A rendőrség közlése szerint kedd reggel Diósdon, az Arany János utcában találták meg azt az autót, amellyel elgázolták az idős férfit. Kiderítették, a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban, az összetört kisbuszt pedig a településen leparkolták, a rendszámát levették, majd az érintettek egy másik kocsiba ültek, aztán távoztak a helyszínről. A baleset vizsgálatán túl az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt is nyomoznak.

Gázolás / Fotó: police.hu

Ezzel a kisbusszal ütötték el a 92 éves férfit az M0-son / Fotó: police.hu

Az áldozat egy román állampolgár volt, aki – az RTL Híradó információi szerint – egy turistabuszról szállhatott le az egyik pihenőben, majd valamiért átvágott az úttesten, s akkor történt a tragédia. A baleset egyik szemtanúja felidézte a borzalmakat:

– Vissza akart menni a Mol-kúthoz, de elgázolták… aztán a mögötte jövő is, aztán még vagy tízen… tovább nem számoltam – mondta a férfi.

Azt írják, a baleset után többen betelefonáltak a rendőrségre azzal, hogy áthajtottak valamin. A szakértő szerint őket nem terheli jogi felelősség, legfeljebb erkölcsi.

BLIKK DOSSZIÉ
mappa
mappa

gázolás

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

gázolás

cserbenhagyás

M0-s autópálya

halálos baleset

Forrás

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top