Connect with us

Balesetek

Gyermekével a szíve alatt hunyt el váratlanul a 35 éves színésznő

Gyermekével a szíve alatt hunyt el váratlanul a 35 éves színésznő

Egész városa gyászolja a tragikusan fiatal elhunyt tehetséget.

A lesújtott szomszédok tisztelettel emlékeztek meg arról a várandós skót nőről, akit április 25-én, kedden találtak holtan a glasgow-i otthonában. Mivel reggel nem jelent meg a munkában, és nem is tudták elérni, Marelle Sturrock kollégái aggódni kezdtek és értesítették a rendőrséget.

gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
Fotó: Pixabay.com

Marelle több lábbon állt. Tanárként dolgozott a glasgow-i Sandwood Általános Iskolában, mellette pedig énekléssel és színészkedéssel is foglalkozott. A helyi színházi társulattal gyakran fellépett. Váratlan halála sokakat megrázott.

„Csak szépet tudunk mondani Marelle-ről és partneréről. Mindketten kedves emberek voltak és nagyon kedves szomszédok. Marelle 6 és fél hónapos terhes volt, és nagyon boldognak tűnt. Gyakran voltak kint a kertben, a párja sokat gitározott odakint. Mindig beszélgettek, és barátságosak voltak. Szörnyű, ami történt” – nyilatkozta Alex Collie a Daily Recordnak.

A skót rendőrség közleménye alapján, a nő halálát megmagyarázhatatlan esetként kezelik, a nyomozás javában zajlik. Kiterjedt keresést folytattak a Mugdock Country Parkban egy eltűnt személy ügyében. Azt gondolják, hogy a két eset összefüggésben lehet. Közölték azt is, hogy a környéken élőket nem fenyegeti veszély, de ha bárki az ügy kapcsán hasznos információval rendelkezik vagy aggodalom tölti el, azonnal keresse fel a rendőrséget.

Continue Reading

Ajanlo

To Top