Connect with us

Balesetek

Részeg polgármester tarolta le a tanárnő kocsiját Tornagörgőn – Azonnal meghalt a nő! Lesz felelős? Videón az ütközés! Mindenki döntse el maga!

Kedden baleset történt a Tornagörgőnél: életét vesztette egy 56 éves nő. Mint kiderült, az elhunyt egy tanárnő volt – írja a Paraméter.

A VIDEÓ A CIKK VÉGÉN TALÁLHATÓ!

A rendőrség tájékoztatása szerint eddig ismeretlen körülmények között ütközött egy Škoda Fabia és egy Mercedes, amelyet követően előbbi kigyulladt. A balesetet rögzítette egy jármű fedélzeti kamerája, amely a balesetet okozó autós mögött haladt. A felvételen látni, ahogy a Mercedes sofőrjének nehezére esik sávjában tartani a kocsiját, majd a szemközti sávba áthajtva frontálisan ütközik az érkező Fabiával.

A baleset során életét vesztette egy 56 éves nő, aki a Fabiában utazott. A közösségi hálón megjelent információk szerint egy tanárnőről van szó. A Škoda 66 éves sofőrjét, valamint a Mercedest vezető 49 éves férfit sérülésekkel szállították kórházba.

A zregionu.sk szerint a balesetet Krasznahorkaváralja volt polgármestere, Peter B. okozta. Ő 2018-ban azért került rivaldafénybe, mert a rendőrök ittas vezetésen érték. A szervezetében 0,73 ezreléket állapítottak meg. Egy hozzátartozó szerint a volt polgármester kedden rosszul érezte magát, és épp a kórházba tartott. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, halálokozás és testi sértés ügyében indított vizsgálatot.

Nem először vezetett ittasan a volt polgármester.

 

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top