Connect with us

Hétköznapok

Sokan kinevetnek amiért egyedül nevelem a Down-szindrómás kislányom, kérlek olvasd el a történetem ❤️

A kis Albának születése óta nehéz élete van. Az anyja először lemondott gyermekéről, majd 20 másik potenciális örökbefogadó család is visszalépett.

Ennek az az oka, hogy Down-szindrómában szenved.

Egy szerető egyedülálló apa örökbe fogadott egy Down-szindrómás lányt, akit 20 család utasított el

A történetben boldog fordulatot hozott egy olasz Luca Trapanese nevű férfi, aki úgy döntött felneveli a kislányt. Nehéz kihívásokon ment keresztül, hogy örökbe fogadhassa Albát.

Egyedülálló férfinek, nagyon nehéz engedélyt kapni örökbefogadásra, viszont időt és pénzt nem kímélve végül kijárta azt az utat, amelynek a végén az állam hivatalosan is engedélyezte az örökbefogadást.

A férfinek nagy tapasztalata van a gyermekekkel, jelentős részét speciális szükségletekkel rendelkező embereket ellátó központokban töltötte. Mindig is apa akart lenni. Emiatt pedig úgy dönt, hogy megpróbálja, pedig nincs párja. Egy pillanatra sem adta fel az ötletét, hogy örökbe fogadja Albát.

Ő az oka annak, hogy a gyereknek most lehetősége van egy normális jövőre. Alba szeret játszani és táncolni. Annak ellenére, hogy miben szenved, nagyon szeret kommunikálni másokkal.

Néha a sors a legváratlanabb módon hoz össze minket, néha pedig csak szükségünk van valakire, akinek teljes szeretetünket átadhatjuk. Kérlek oszd meg ezt a történetet, had jusson el másokhoz is. Talán valakit inspirál majd.

Continue Reading

Ajanlo

To Top