Elmaradt a hétvégén a Groovehouse mezőkövesdi koncertje, a szórakozóhely tulajdonosa pedig még a nyilvános közösségi oldalán is azt állította egy azóta eltűnt bejegyzésben, hogy ennek oka az énekesnő, Judy vállalhatatlan részegsége volt – írja a Blikk.

A lap szerint több résztvevő is másként emlékezett: “Az együttes késett, ez tény, de ilyesmi mindenkivel előfordul, nem volt ideges a közönség, jó hangulatban vártuk a koncertet. Egy ponton azonban Manó, a tulajdonos elkezdett üvöltözni a mikrofonba.Elég trágár dolgokat mondott Judyékra, többek között azt, hogy alkoholisták és be vannak rúgva.Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne. Teljesen józannak tűntek, bár tény, hogy Judy nem érezte jól magát, mégis eljött a koncertre, mert nem akarta cserben hagyni a rajongókat” – nyilatkozta valaki a közönségből.

JudyFOTÓ: MAJOR KATA – ORIGO

“Semmi baj nem lett volna, ha Manó nem kezd el vagdalkozni. A legviccesebb az egészben, hogytöbben hallottuk, hogy a hangtechnika nem volt megfelelő, ezért csúszott tovább a koncert.De a vádak hallatán, érthető módon, az együttes már nem volt hajlandó fellépni, amit tudomásul vettünk, bár nagyon sajnálunk” – árulta el egy másik vendég.

Judy a becsületsértésnek is beillő vádakra csak szűkszavúan, de dühösen reagált: “Nem kívánok nyilatkozni a témában, a továbbiakban a jogi képviselőm intézi az ügyet. A szükséges jogi lépéseket megtettük, ügyvédi felszólítólevelet küldtünk a szórakozóhely tulajdonosának” – mondta a Blikk megkeresésére.

A cikk forrása: https://www.origo.hu/teve/20230307-azzal-vadoljak-judyt-hogy-tul-reszeg-volt-egy-fellepeshez-mezokovesden.html