Connect with us

Egyéb

BRUTÁLIS BALESET: Negyven gyerekkel zuhant a mélybe egy busz

BRUTÁLIS BALESET: Negyven gyerekkel zuhant a mélybe egy busz

BRUTÁLIS BALESET: Negyven gyerekkel zuhant a mélybe egy busz

Szombaton szakadékba zuhant egy busz a az Alpokban, amely mintegy 40 általános iskolás korú gyermeket szállított. A balesetben sokan megsérültek.

A balesetről az Associated Press hírügynökség számolt be. Azt írták, hogy az incidens a Francia Alpokban, Corps település közelében történt.

AZ AP szerint a busz egy szakadékba zuhant, és az utasok közül többen is megsérültek. A helyi sajtó egy videót is közzétett az incidensről és az azt követő mentésről.

Fabien Mulyk, Corps polgármestere azt mondta, hogy 18 kiskorút és egy felnőttet láttak el enyhébb sérülésekkel.

A LEGSÚLYOSABB SÉRÜLÉSEKET A KÉT SOFŐR SZENVEDTE EL, ŐKET MÉG MOST IS KÓRHÁZBAN KEZELIK.

A városvezető szerint a balesetet valószínűleg az okozhatta, hogy a busz vezetőjének „egészségügyi problémája” volt (vagyis elképzelhető, hogy rosszul lett a volán mögött). Helyi tisztviselők szerint az időjárás tiszta volt a baleset idején, hó vagy jég sem volt az utakon. A francia hatóságok vizsgálatot indítottak, hogy megállapítsák a baleset pontos okait.

A kiskorúak többsége azért is úszhatta meg könnyebb sérülésekkel a súlyos balesetet, mert a beszámolók szerint

AZ ÖSSZES GYERMEK BIZTONSÁGI ÖVE BE VOLT KÖTVE.

A brit Daily Mirror a francia sajtó alapján azt írja, hogy a kiskorúak egy táborból tértek vissza Grenoble-be. A lap emlékeztetett arra is, hogy ugyanezen az útvonalon történt egy másik súlyos buszbaleset 2007-ben, amelyben 26 lengyel állampolgár meghalt.

Continue Reading

Ajanlo

To Top