Connect with us

Egyéb

Most derült ki: ez Galambos Lajos gyógyíthatatlan betegsége

Most derült ki: ez Galambos Lajos gyógyíthatatlan betegsége

Részletesen mesélt róla az ország trombitaművésze.

Ahogyan azt korábban mi is megírtuk, Hiába várták a sajtó munkatársai, a zenészt a szúrta ki. Utána többször is interjút adott Galambos Lajos, amiben kijelentette, hogy orvosi indoka van a halasztásra. Most pedig a azt is megtudta, hogy mi az a gyógyíthatatlan betegség.

Galambos Lajos gyógyíthatatlan beteg

A lapnak úgy fogalmazott a zenész, hogy nagyon megviseli most az egész, ami történik vele. Bár azt újra megemlíti, hogy súlyos egészségügyi problémája van, és

“Lelkiekben olyan rosszul érzem magam, mint talán még soha, de azt gondolom, hogy az idő majd megoldja ezt is. Sokan azt feltételezték, hogy megszöktem a büntetésem elől, azonban ez nem igaz. Senkitől és semmitől nem menekülök el, mindenért vállalom a felelőssége” – kezdte a hot!-nak Galambos Lajos.

A zenész és ügyvédje már beadták a kérvényt, hogy elindítsák a folyamatot, aminek során igazságügyi orvosszakértőt is bevonnak az ügybe – szemlézte a . Ez a hivatalos menete a dolgoknak, hiszen lesújtó híreket közöltek Galambos Lajossal az orvosok.

“Tüdőtágulásom van, úgy nevezett keszonbetegségem, amitől gyakorta fulladok, köhögök, ezenkívül más problémám is van, ami kizárja azt, hogy bevonuljak. Bővebben nem szeretnék beszélni a részletekről, de azt elmondhatom, hogy a betegségem gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan. (…) Őszintén mondom, én örülnék a legjobban, ha bemehetnék a börtönbe, mert az azt jelentené, hogy nem vagyok beteg. Inkább egészségesen szeretném letölteni a büntetésemet, mint betegen kint maradni.”

Ha értesülni szeretnél legfrissebb híreinkről, lépj be!

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/galambos-lajos-gyogyithatatlan-betegseg-tudotagulas/2ygpy5c?utm=b-right-offer

Continue Reading

Ajanlo

To Top