Connect with us

Horoszkóp

Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak figyelem! Nagy meglepetést hoz a hétvége! Hétvégi horoszkóp:

Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak figyelem! Nagy meglepetést hoz a hétvége! Hétvégi horoszkóp:

RÁK

Farsangi időszak van. Ha hívnak a barátaid, kollégáid bulizni, esetleg egy farsangi eseményre, mindenképpen menj! Az öltözeted miatt cseppet se aggódj! A hétvégi bolygóállások szerint elég, ha régi ruháidat, kalapjaidat előszeded, és azonnal vicces ötleteid lesznek. Ha pedig jó a kedved, akkor azonnal nagyon vonzóvá is válsz. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

hétvége horoszkópja
A hétvége horoszkópja január 28-29. (fotó: Sutterstock)

OROSZLÁN

Valaki nagyon dühös lesz ezen a hétvégén. Nem rád, de ettől még rosszul fog érinteni. Mivel az illető meglehetősen hangosan mérgelődik, átragadhat rád az ő feszültsége. Gyere el a közeléből, vagy szólj rá! Nem kell eltűrnöd a „környezetszennyező” viselkedését. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

SZŰZ

Nagyon kedveled az ilyen hétvégéket: minden megy a terveid szerint. Nem kell kapkodnod, nem frusztrál senki és semmi. Ettől megnyugszol, és végre jut időd olyasmire, amire nem csak a hét során, de már hetek óta nem jutott. Most megteheted, hogy kicsit szöszmötölsz… Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Pages: 1 2 3 4

Continue Reading

Ajanlo

To Top