Connect with us

Horoszkóp

Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak figyelem! Nagy meglepetést hoz a hétvége! Hétvégi horoszkóp:

Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak figyelem! Nagy meglepetést hoz a hétvége! Hétvégi horoszkóp:

Érdemes most egy picit lelassítani, és a valódi igényeinkre fókuszálni a következő két napban. A hétvége horoszkópja következik minden csillagjegynek.

KOS

Elnehezülést mutatnak a bolygók január utolsó hétvégéjére. Nem fogod bánni, ha le kell lassulnod. Rád fér egy lustálkodós hétvége, amikor nem szaladsz sehova, nem sietsz időre. Engedd meg magadnak a lazítást, feltöltődést! Így fogod bírni a jövő hetet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

BIKA

Ez a te hétvégéd lesz. A Bika Hold kihozza belőled a gurmandot és a hedonistát. Mindkettő kifinomult ízlésről és minőségre való törekvésről árulkodik. Te ebben utolérhetetlenül jó vagy. Szóval keress új recepteket, és próbáld ki pl. a farsangi fánkot, ami pont aktuális most! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

IKREK

Szükséged lenne egy kis üres járatra január utolsó hétvégéjén. Muszáj lenne rendezned a gondolataidat, terveidet. Ez nem megy akkor, amikor zaj van körülötted, és mindenki hozzád beszél. Alakítsd úgy, hogy legyen pár óra, amikor egyedül vagy! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Pages: 1 2 3 4

Continue Reading

Ajanlo

To Top