Connect with us

Életmód - Egészség

“Csak a halált nem gyógyítja”: cukorbaj, rák, agyvérzés, és még sok más betegség esetén segíthet! …és még a vérnyomást is csökkenti!

Sokan még csak nem is hallottak a kerti katicavirágról (Nigella Sativa), vagy annak magjáról, pedig szinte hihetetlen, hogy milyen csodálatos hatással van az emberi testre.

Elpusztítja a antibiotikum rezisztens MRSA baktériumot, megritkítva annak állományát az emberi testben, segíti a vegyifegyver támadással mérgezett emberi testet, de még a cukorbetegek rossz állapotú hasnyálmirigy béta-sejtjeinek regenerációját is képes segíteni.

A kerti katicavirág magját már az ókori Egyiptomban is ismerték és használták: Fekete olajat Tutanhamon sírjában is találtak. Az arab kultúrában úgy nevezik, hogy az “az áldás magja.” Azt tartják, hogy ez a mag “gyógyír minden betegségre, kivéve a halálra.”

A szakirodalomban az elmúlt hatvan év során közel félezer tanulmány hivatkozik a kerti katicavirág emberi testre gyakorolt pozitív hatására.

Csak példálódzó jelleggel, az alábbi hatásait támasztották alá: Fájdalomcsillapító, Anti-bakteriális, Antioxidáns, Vírusölő, Gyulladáscsökkentő, Fekélyellenes,  Gombaölő, Vérnyomáscsökkentő, Görcsoldó, Anti-diabetikus, Májvédő, Vesevédő, Tumor nekrózis faktor alfa-gátló, Asztma-gátló.

Konkrétan:

Vastagbélrák:  a feketemagolaj patkányokon végzett kísérletekben jelentősen gátolta a vastagbélrák kialakulását, ráadásul mellékhatás sem volt megfigyelhető.

2. típusú cukorbetegség esetén: egy kísérlet szerint napi kettő gramm fekete mag csökkentette a reggeli glükózszintet és az inzulin rezisztenciát valamint a glikozilált hemoglobin (HbA1c) szintjét.

Epilepszia: egy 15 éve készített tanulmány értelmében a feketemagok vizes kivonata érdemben csökkentette az epilepsziás rohamok intenzitását.

Magas vérnyomás ellen is hatásosnak bizonyult. Az adott kísérletben 2 hónapon át  napi 100 és 200 mg feketemag kivonatot fogyasztottak aza alnyok napi kettő alkalommal.

Vírusos mandula és garatgyulladás, torokfájás esetén jelentősen enyhíti a torokfájdalmat.

MRSA: klinikai izolátumokban a feketemag antibakteriális aktivitását mérték az MRSA baktériummal szemben.

Ne fogyasszuk, ha érzékenyek, vagy allergiásak vagyunk rá!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/csak-a-halalt-nem-gyogyitja-cukorbaj-rak-agyverzes-es-meg-sok-mas-betegseg-esten-segithet-raadasul-a-vernyomast-is-csokkenti/?fbclid=IwAR0r5Q_C44Sn8ycfyJVV37zR-mUEd_eJ9cPvuCbPPEPkZuLs5p5t_RMJFh0

Continue Reading

Ajanlo

To Top