Connect with us

Mindennapok

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 12 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 12 kilométeres!

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 12 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 12 kilométeres!

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Baleset nehezíti a közlekedést, ezért félpályás korlátozásra készüljenek az alábbi utakon:

[

]

  • 1-es főúton, Biatorbágy térségében, 15-ös km-nél,
  • 4-es főúton, Püspökladány és Kaba között, a 185-ös km-nél,
  • 47-es főúton, Körösladány és Köröstarcsa között, a 99-es km-nél,
  • 51-es főúton, Dunapataj belterületén, a 103-as km-nél,
  • 471-es főúton, Nyírmihálydi térségében,  a 36-os km-nél

 

Az M1-es autópályán, Budapest irányába, Tatabánya térségében két kamion ütközött össze. A 61-es km-nél csak a belső sáv járható. Közel 10 km-es a torlódás. Aki teheti, Tata és Tatabánya között a pályával párhuzamos, 1-es főúton kerülhet.Az M43-as autópályán Csanádpalota határátkelőnél a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az 5 km-t.Az M7-es autópályán, Letenye irányába, a 26-os km-nél lévő Tárnok pihenőhelyet megnyitották, az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon még zárva tartják.(Forrás: MKIF Zrt.)A 4-es főúton Debrecen belterületén, a 226-os km-nél a  Rakovszky Dániel utcában, vízcsőtörés miatt beszakadt a burkolat. A helyreállítási munka végéig, a főutat a Faraktár utca és az Árpád tér között lezárták, a járműveket pedig mellékutcákba terelik.Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Sajó áradása miatt a Putnok és a Sajóvelezdi elágazás közötti utat lezárták. Sajóvelezd és Putnok is a 26-os főútról érhető el. Szintén a Sajó áradása miatt a Sajókaza-Aggtelek-Szin összekötő utat a 26-os főút és Sajókaza között az 1-es km-nél lezárták. Sajókaza település elérhető Felsőnyárád és Múcsony felől.

Illetve még szintén a Sajó áradása miatt a Muhi és Köröm közötti utat, közel 2 km-es szakaszon lezárták, emiatt Muhi és Köröm között nem közlekedik a komp.Zala vármegyében, a Rédics határhoz vezető bekötő utat vízátfolyás miatt szintén lezárták.A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/1perce-erkezett-baleset-rohantak-a-10

Pages: 1 2 3

Continue Reading

Ajanlo

To Top