Connect with us

Egyéb

Kiderült az igazság!Ezért verték meg Schobert Norbit

Kiderült az igazság!Ezért verték meg Schobert Norbit

– Tegnap hárman jöttek, kettőjüket ismerem is. Megvárták, míg elmennek a vendégek, majd 750 ezer forintot követeltek tőlem. Mondtam, hogy húszezret sem fogok fizetni, hiszen nem tartozom senkinek. Ekkor ütött le az egyik, s állítólag berepültem a sarokba. Elvesztettem az eszméletemet. Mire magamhoz tértem, már elmenekültek, csak a kővé meredt személyzet állt az üzletben. Én magam hívtam a rendőröket – magyarázta.

Norbin koponya és nyaki CT vizsgálatot végeztek. Órákkal a támadás után is kettőslátása és kínzó fejfájása volt. Közepes mértékű agyrázkódást állapítottak meg nála, ennek ellenére este saját felelősségére elhagyta a kórházat. A támadók egy dolgot figyelmen kívül hagytak: Norbi kávézója és környezete be van kamerázva, így minden mozdulatukat rögzítették.

[

]

– Hibát követ el, aki egyszer fizet. Csak a bűnözést táplálja – tette hozzá Norbi, utalva rá, hogy a támadók továbbra sem várhatnak pénzt tőle.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, ismeretlen tettesek ellen nyomozást indítottak.

2010.01.30

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kiderult-az-igazsag-ezert-vertek-meg-2/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top