Connect with us

Egyéb

Elrabolták Opitz Barbara énekesnőt – Ha valaki látja, hogy hol van Barbi, azonnal hívja a rendőrséget.

Elrabolták Opitz Barbara énekesnőt – Ha valaki látja, hogy hol van Barbi, azonnal hívja a rendőrséget.

Opitz Barbi anyukája közösségi oldalán osztotta meg az ijesztő hírt, miszerint lányát egy Albert nevű férfi elrabolta.

SOS! Segítség, aki tudja, hol van Opitz Barbi, azonnal jelezze. Elrabolta S. Albert. Aki tudja, hol van azonnal jelezze

– kért segítséget az asszony Facebook-oldalán péntek délután, majd egy újabb posztban ezt írta:

Ha valaki látja, hogy hol van Barbi, azonnal hívja a rendőrséget.

„Tegnap Barbit megverte és erőszakkal elhurcolta a volt barátja. Folyamatosan erőszakosan viselkedett és állítólag késsel fenyegette, hogy levágja a haját és a torkára is tette a kést” – mondta Opitz Barbi édesanyja, aki a rendőrségen is bejelentést tett.

A nő ismerősei el sem akarták hinni, hogy ilyen szörnyűség megtörténhet az énekesnővel, kommentben biztosították támogatásukról.

„Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, S. Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette! Kérem, ha bárki bármit tud, azonnal hívjon vagy írjon!” – kérte kommentben az énekesnő testvére, aki szerint Barbi telefonját is elvették és már értesítették a rendőrséget is.

Opitz Tamásné szerint az egyenruhások kivonultak Barbi volt barátjának lakására és az énekesnő budapesti lakására is. Opitz Barbi menedzsere is járt a helyszínen és azt mondta az aggódó édesanyának, hogy a lakásnál betörés nyomai láthatóak.

Barbi édesanyja szerint megelőzhető lett volna az eset, ugyanis nem először fordult elő, hogy a fiú erőszakosan viselkedett a lányával.

„Volt olyan is, hogy berúgta nálunk az ajtót, de nem mertem szólni a rendőrségnek, mert nem akartam megalázni a lányom. Annyira aggódom, hogy majdnem belehalok. Nagyon féltem a gyermekemet, valami nagy baj lehet. Barbi tudja nagyon jól, ha nem érem el, akkor rosszra gondolok. Mindig szokott jelentkezni, ilyet sosem csinált” – mondta elcsukló hangon.

Barbi nővére a Facebookon is megosztott egy bejegyzést, melyben ismerősei segítségét kéri, azt állítva, a testvére vonattal indult el a barátjához, aki „életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette!”

Az énekesnő anyja azt állítja, hogy Barbi nem önszántából indult a barátjához vidékre. Szerinte a fiú összepakolta Barbi fontos gyógyszereit és személyes holmijait, majd hazavitte magával és zsarolni kezdte a lányt olyan képekkel és fotókkal, melyekkel már meggyűlt a baja korábban az énekesnőnek.

Az RTL is megpróbálta elérni Opitz Barbit és a feltételezett elkövetőt: Barbi telefonja ki van kapcsolva, a férfi pedig kinyomta a hívást.

Frissítés!

Barbi, akiről korábban egy privát videót is kiszivárogtatott az exe, időközben megkerült, exbarátjával a rendőrségen vannak! „Jelentkezett a lányom, jelenleg az egyik budapesti rendőrségen van a volt barátjával együtt” – számolt be az rtl.hu-nak Opitz Tamásné, az énekesnő anyja, akinek, mint fogalmazott, hatalmas kő esett le a szívéről.

Continue Reading

Ajanlo

To Top