Connect with us

Mindennapok

Napi horoszkóp december 16. – Ha Rák,Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Halak, Bak, Kos a csillagjegyed, jól figyelj!

Napi horoszkóp december 16. – Ha Rák,Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Halak, Bak, Kos a csillagjegyed, jól figyelj!

Ha ma van a születésnapod: A most születő ötleteid a bolygóállásoknak köszönhetően egyenesen zseniálisak lesznek, azonban ezeket az ötletek alaposan meg kell vizsgálni minden oldalról, mielőtt élesben felhasználod őket.

 

 

Ha egyedülálló vagy, a párodat nagy gonddal válaszd ki. Lehet, hogy kis idő múlva rájössz, az, akivel találkoztál nem annak adja ki magát, aki valójában. Ha párkapcsolatban élsz, hasznotokra fog válni az együtt töltött idő, de sokkal inkább maradtok otthon, mint mozdultok ki bárhová.

Kos

Minél nagyobb kockázatot vállalsz, annál nagyobb lesz a jutalom, ha jól csinálod és a veszteség, ha elbaltázod. Légy óvatos akcióba lendülés előtt, mert nyerésre és vesztésre is egyforma az esély.

Bika

Lehet, hogy úgy gondolod, ami a környezetedben történik teljesen random események sorozata, bár ha teszel egy lépést hátra, láthatod, hogy nagyon is rendezett történések egysége. Dolgozz együtt ezzel a rendezettséggel.

Ikrek

Nem számít, hogy a riválisaid mekkora zajt vernek, nem tudnak eltántorítani attól, aminek elkötelezted magad. Higgy a képességeidben és ne hallgass a kritikákra és a cinikus megjegyzésekre.

Rák

Egy kis zavar támad a rendszerben, úgyhogy jobb, ha hagysz magadnak időt a megnyugvásra és az újraszervezésre. Első és legfontosabb, aludd ki magad végre.

Oroszlán

Egy váratlan esemény a feje tetejére állíthatja a napodat, de a kárt nem fogod sokáig megtapasztalni. Lehet, hogy még jót is tesz neked, ami történik. Mentálisan erősebbé válhatsz általa.

Szűz

Ha valaki rosszul bánik veled a mai napon, nem leszel rest viszonozni a gesztust, akár kétszeresen is. A riválisaid azt hiszik, azt mondhatnak rólad, amit csak akarnak, következmények nélkül. Ez nincs pontosan így.

Mérleg

Lehet, hogy egy negatív eseményt kell megtapasztalnod a mai napon, amit előre egyáltalán nem láthattál. Lehet, hogy nem tudsz változtatni a helyzeten, de mindenképpen tanulhatsz belőle. Ne kövesd el ugyanazt a hibát kétszer.

Skorpió

Nagyon nem szereted, ha valaki meg akarja mondani neked, hogy mit tegyél és egy ilyen ember az utadba fog kerülni ma. Őrizd meg a hidegvéredet, ne akarj visszavágni azonnal. Inkább oktasd ki őt higgadtan és bölcsen.

Nyilas

Barátok körében töltöd a napot és semmi okod nem lesz aggodalomra, de ne is vegyél mindent készpénznek. Egyikük nehéz dolgon megy keresztül és szüksége lesz a segítségedre.

Bak

Egy nagy vitára számíthatsz a mai napon és úgy tűnik, hogy ha csak a saját igazadat hajtogatod, nem fogsz tudni dűlőre jutni a másikkal. Inkább üljetek le és próbáljatok meg közös nevezőre jutni.

Vízöntő

A legfontosabb számodra a mai napon az, hogy olyasmivel foglalkozz, ami valóban jól esik a lelkednek és mások véleményével ne törődj. Gyűjts erőt a következő hétre, mert a karácsonyi előkészületekbe most fogsz csak igazán belemerülni.

Halak

Bölcs lenne elkerülni azokat a helyzeteket, amelyek téged nem érintenek. Talán csábítónak tűnik valaki magánéletébe jobban beleásni magad, még ha csak azért is, hogy segíts, de a közbenjárásod most egyáltalán nem fog jót tenni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/napi-horoszkop-december-16-ha-rakmerleg-vizonto-skorpio-halak-bak-kos-a-csillagjegyed-jol-figyelj/

Continue Reading

Ajanlo

To Top