Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta. Mi történt?

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

Zalatnay Cinit az otthonában érte szerencsétlen baleset, miközben a kutyája után futott. Az énekesnő megcsúszott a kövön, durván megütötte a fenekét. Elárulta, hogyan érzi most magát.

Zalatnay Sarolta 74 évesen sem áll meg, folyamatosan tervezget, jön-megy, az otthonában tüsténkedik. Nemrég a Sztárban Sztár leszek! színpadán is láthatták a rajongók, azaz nem a nyugdíjasok átlagos életét éli. Egyik nap viszont egy balszerencsés lépés következtében balesetet szenvedett: megcsúszott a kövön, nagyon megütve magát.- írja a Blikk

Olyan vagyok, mint anyukám volt még 80 évesen is: mindig sietek, még akkor is, ha nem kell– kezdte mesélni a szerencsétlen esetet. Mint mondta, a kutyája után szaladt, amikor elesett a kövön és a fenekére huppant.

Hirtelen olyan érzés volt, mintha a 220-at belevezettek volna a hátamba! Voltam azóta orvosnál, megröntgeneztek, törés nincs, de zúzódást szereztem. Három évvel ezelőtt hat bordám tört el, szintén egy esés miatt. Ez nem múlt el nyom nélkül, sajnos, emiatt jobban megvisel a mostani eset. Fájdalomcsillapítókat szedek és fújógyakorlatokat végzek. Ez azt jelenti, hogy egy gumikesztyűt kell felfújnom naponta többször. Ezt javasolta az orvos, hogy elkerüljem a tüdőm bevizesedését” – ecsetelte a Borsnak a jelenlegi állapotát.

Cini hozzátette: mély levegőt még nehezen tud venni, de az éneklésnél szerencsére nem fáj semmije, sőt, a hétvégén már koncertezni is akar.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/balesetet-szenvedett-zalatnay-sarolta-mi-tortent/

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!