Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MOST ÉRKEZETT a szörnyű hír, lélegeztetőgépre került a Fideszes képviselő – altatásban tartják:

Lélegeztetőgépre helyezték Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselőt, aki néhány nappal korábban került kórházba a koronavírus miatt, közölte a család a Facebookon.

Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de még nagyon nehéz napok előtt állunk. Valószínűleg többen értesültek már róla, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is. Édesapánkat, Gábort február 24-én délután lélegeztető gépre helyezték, altatásban tartják

– írták.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Elkezdhetik oltani a 12 év feletti fiatalokat - EZT a VAKCINÁT kaphatják:
Budapest, 2017. április 10.
Bányai Gábor fideszes országgyûlési képviselõ a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2017. április 10-én tartott sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. mintegy 12,5 milliárd forintos beruházással épít új víziszárnyas-feldolgozó üzemet, amellyel 350 új munkahelyet is teremt a Bács-Kiskun megyei Mélykúton.
MTI Fotó: Kovács Attila

Hozzátették, az eredményei javulni kezdtek, de a teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz.

Nekünk ő nem csak egy képviselő, hanem férj, apa, testvér, szeretett gyermek, após, akiért most együtt dobban a szívünk. Ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy telefonhívások, üzenetek helyett mindenki gondoljon rá, küldjön neki erőt és legfőképpen imádkozzunk érte

– fogalmaztak a posztban, és egyben köszönetet mondtak a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap mint nap tesznek a betegekért.

KAPCSOLÓDÓ
Csak védettségi igazolvánnyal lehet majd étterembe, kocsmába menni? EZT TUDNI:

Bányai Gábor a héten azt írta oldalán, életében nem volt még ilyen beteg, de fel fog épülni.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!