Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Napokig a saját vizeletét itta egy anya négy gyermekével, hogy ne kapják el a koronavírust

Az oltásban nem igazán hisz.

A jó szándék vezérelte azt a brit nőt, aki saját magát és a családját is meg akarta óvni a koronavírustól. Mint később kiderült, a nő a hatóságoknak azt mondta, egy nagyon jó barátja, rokona adta neki az információt, hogy ha valaki a saját vizeletét issza, az nem kaphatja el a vírust. A nő azt is hozzátette, ez a személy az ő elsőszámú forrása a világjárvánnyal kapcsolatos híreket illetően, írja a Fox.

KAPCSOLÓDÓ
Kiderült, ő Szabó Zsófi új szerelme, végre megmutatta - Videó

A vizelet rengeteg magas koncentrációjú méreganyagot tartalmaz, illetve tele van sóval, amit a test egyszer már kivetett magából. Amint a szervezeten kívülre kerül, a vizelet csak még több baktériumot vonz, így a fogyasztása kiemelten kerülendő.  Az anya azt mondta, hogy ő inkább a természetes gyógymódokban hisz – hozzá kell tenni, hogy még az orvostudomány se talált semmit, amivel száz százalékosan megelőzhető lenne az, hogy elkapjuk a fertőzést. Egyedül az oltásokkal érhetjük el azt, hogy ne betegedjünk meg, miután elkaptuk a vírust, azokban viszont a nő nem bízik, mert azt mondja, látott egy videót, amiben Bill és Melinda Gate-sről „rántják le a leplet”.

KAPCSOLÓDÓ
Hatalmas a baj!Rettentő sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt???
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!