Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

“EZ ÁLLATKÍNZÁS!” – Delfinnel fotózkodott, betámadták a kommentelők Hosszú Katinkát

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő dubaji delfináriumból jelentkezett be a közösségi oldalán.

Hosszú Katinka nemrég egy dubaji delfináriumból jelentkezett be a Facebook-oldalán. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő több képet is megosztott a közösségi oldalán, amin épp egy delfinnel pózol.”Az új legjobb barátommal Dubajban…”

– írta a fotókhoz Katinka.

Az új legjobb barátommal Dubajban… Me and my new best friend from Dubai…

Posted by Katinka Hosszu on Sunday, January 31, 2021

A követői viszont azonnal betámadták az úszónőt a poszt alatt. Íme néhány komment:”Gratulálok, bemutatkoztál…szomorú hogy csak ennyi empátia szorult beléd, az egyik legmagasabb fokú állatkínzást támogatod. Téged se kéne kiengedni az uszodából pár évig, akkor talán, TALÁN felfognád, hogy mit támogattál.”

“Egy közszereplőnek sajnos azzal is jár ma az élete, hogy nagyon meg kell gondolnia minden egyes posztjával, mit üzen vele. A cirkusz, a delfinárium, és még hosszan lehet folytatni a sort nem épp követendő példa. Sajnálom. Mondjuk azokat a kutyás ismerőseim se értem, akik ezt belájkolták. Ti nem találkoztatok ezzel az állatkínzással?”

“Most nagyon csalódott és szomorú vagyok! Nehéz elhinni, hogy nem tudod a “mosolygó” delfinek bizony rettenetes sorsot élnek, borzalmas körülmények között tartják őket míg el nem pusztulnak. A delfineket mindig csak pótolják… SOHA senki se támogassa a delfináriumok működését azzal, hogy látogatja őket! Ha szeretnél közelebbről megismerkedni delfinekkel akkor pl a vörös tengeren szabadon úszhatsz velük!”

“Ez elég nagy hiba volt…elmenni főleg..de posztolni is…””Dühítő és szomorú, hogy egy olimpiai bajnok, sportoló egy ilyen posztot közzé tesz…”

“Vajon hány “új barátra” van hitelesítve egy ilyen állat? Mennyit bír ki mielőtt elpusztul? Ma hányan voltak nála? Van egy napi limit, hogy hány barátságot kell kössön, vagy csak dolgozik sötétedésig? Micsoda élet lehet!”

“Példaképként baromi nagy hiba az állatkínzást támogatni…”

forrás

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Ezekben a magyar városokban a legnagyobb az esély a megfertőződésre! RÉSZLETEK:
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!