Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Tilos a szánkózás is! 80 ezret fizethet, aki hógolyózni mer

Alaposan bele kell nyúlnia a zsebébe annak, aki vét a szigorú szabályok ellen.

Miközben az Egyesült Királyságban tombol a koronavírus, rengeteg ember – fittyet hányva a korlátozásokra – úgy döntött a hétvégén, hogy kimennek tömegesen hócsatázni és szánkózni. A rendőrségnek emlékeztetnie kellett az embereket, hogy a helyi szabályok értelmében azokra, akik részt vesznek a csoportos téli játékokban, akár 200 font értékű (80 ezer forintos) bírságot is kiszabhatnak.

KAPCSOLÓDÓ
BORZALOM: Akkora területen ég a nádas a Balatonnál, hogy kilométerekről látni a tüzet | Valószínűleg szándékosan gyújtották fel, hogy...

A Surrey-i rendőrség a hivatalos Twitter-oldalán is jelezte, hogy több bejelentés is érkezett hozzájuk, hogy sokan csapatosan élvezik a téli sportok örömét a különböző parkokban, ezzel viszont az a probléma, hogy más háztartásban élőkkel, valamint idegenekkel gyűlnek össze. A rendőrség jelezte továbbá, hogy ne vonják be a veszélyeztetett embereket a havas sportokba és a koronavírus miatti szabályok továbbra is érvényben vannak.

KAPCSOLÓDÓ
Óriási hibát vétett az RTL a ValóVilágban! Véletlenül megmutatták a győztest!

 

 

A hógolyózások és szánkózások mellett páran jó ötletnek tartották, hogyha a szabályokat figyelmen kívül hagyva csoportosan mennek ki egy leicesteri parkba táncolni a hóban. A mintegy 30 fős tömeget végül a rendőrségnek kellett feloszlatnia, és megrovásban részesítenie a korlátozások be nem tartása miatt – írta meg a Dailystars.

 

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!