Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Elhunyt Orbán Viktor nagymamája – ezt gondolta Sárika néni az unokájáról

Sipos Lászlóné Bujda Sára 99 éves volt. 

Elhunyt Sipos Lászlóné Bujda Sára, Orbán Viktor miniszterelnök 99 éves nagymamája – írja a 444 a Mezőtúr és Vidéke helyi lap gyászrovatára hivatkozva.

A miniszterelnök utoljára májusban beszélt róla nyilvánosan, amikor anyák napján 99 éves nagymamáját is köszöntötte. 2018-ban egy olyan videóval buzdította szavazásra az állampolgárokat, amelyben egy Sipos Lászlóné nevű nőt hívott fel szavazásra biztatva, és elmondta, hogy ugyanúgy hívják, mint a nagymamáját.

A lányomék nyáron is dolgoztak, így aztán a fiúkat, Viktort és az öccsét is, egész szünidőre ránk bízták. Nagyon szerettek itt lenni, és velük élet költözött a házba. Már kicsiként is nagyon komoly gyerek volt. A papa mondogatta, hogy nem tudja, mi van ezzel a gyerekkel. Az öccsével még babázni lehetett, de vele már beszélgetni kellett. Később tudtuk meg, hogy az apai nagyapja volt az, aki így nevelte, és már akkor is felnőttként bánt, beszélgetett vele. Emlékszem, már abban az időben, gyerekként is nagyon erős volt benne az igazságérzet, és arra is, hogy örökké valami újat akart csinálni, alkotni… – idézte fel emlékeit a megyei lap újságíróinak Orbán nagymamája

A Mezőtúron élő asszony 2010-ben a szoljon.hunak adott interjút, akkor sokat mesélt unokájáról, akire legalább annyira büszke, mint amennyire félti is.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Megkapta az oltást Majka párja - váratlan mellékhatások léptek fel!

Nyugodjék békében!

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!