Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Morbid: Pécsi Ildikó saját kezűleg írt meghívókat a saját temetésére

Mindent előre elrendezett a színésznő.

Pécsi Ildikót egy hét múlva helyezik végső nyugalomra. A színésznőtől gödöllői Művészetek Házában reggel 8-tól délig búcsúzhatnak el a rajongói. 13 órától zártkörű lesz az esemény, 15-kor kezdődik a temetés.

A színésznő az elmúlt egy évben részletesen megtervezte ezt a napot. Semmit sem bízott a véletlenre, még a vendéglistát is megírta, illetve azt is, hogy ki nem lehet ott.

„A temetésre még Ildikó által átgondolt és megírt temetési meghívó ment ki. Nagyon szűk kör lesz ott, amibe természetesen Csabi, az unoka is beletartozik, de Pártos Csilla nem” – árulta el L. Péterfi Csaba, a színésznő fogadott fia.Pécsi Ildikó / Fotó: RAS-Archívum

Pécsi Ildikó / Fotó: RAS-Archívum

„Ildikó nagyon céltudatos volt, ami a temetését illeti is. Zárt körű, katolikus, hamvasztásos temetést akart, pont ahogy imádott férjének, Lajos bácsinak volt. A sírkövet is ő tervezte, amin őt egy könyv, a focilegenda Lajos bácsit pedig zöld-fehér márvány szimbolizálja. Pontosan tudta, kit akar, hogy beszédet mondjon a búcsúztatóján: ő Papadimitriu Athina, illetve Pálos Zsuzsa. S minthogy ő Gödöllő egyik díszpolgára, természetesen a polgármester is felszólal az emlékére” – mondta L. Péterfi, aki a színésznő legfőbb bizalmasa volt a tervezgetésben.

„Nem volt könnyű hallgatni Ildikót, a szívem szakadt meg, amikor ezekről beszélt, de tisztelem az akaratát. Már nem igen tartotta őt itt semmi sem, de egyáltalán nem tartott a haláltól. Ő hitt az angyalokban, a túlvilági életben, s hogy ott újra találkozik és együtt lehet a férjével, a szüleivel, a már ott lévő szeretteivel, s egy új, boldogabb élet kezdődhet” – tette hozza L. Péterfi.

(Ripost)

KAPCSOLÓDÓ
Schobert Norbi: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!