NE HAGYJA OTTHON AZ ESERNYŐT! EZEKEN a helyeken fog lecsapni a kiadós zuhé!

Hétfőn többnyire erősen felhős idő várható, de átmeneti felszakadozások, illetve tartósabban borult tájak is előfordulhatnak. Reggel még többfelé várható eső, zápor, de napközben inkább csak elszórt jelleggel alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. A délkeleti, keleti, majd a délnyugatira, nyugatira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 24 fok között alakul.

Hétfőre Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki zivatarveszély miatt.

Kedd éjszaka és reggel felhősebb időben lesz részünk, majd napközben fokozatosan szakadozik a felhőzet, és a legtöbb helyen kisüt a nap. Elszórtan fordulhat elő zápor. Az északnyugati, nyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Szerdán változó mennyiségű felhőzet várható hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Helyenként kialakulhat záporeső. Az északnyugati szél megélénkül, napközben helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul.

forrás

betöltés...