Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MINDENKIT ÉRINTŐ DÖNTÉS: VISSZATÉR az Operatív Törzs és ezek fognak megváltozni holnaptól!! RÉSZLETEK! >>>

A Koronavírus Sajtóközpont tájékoztatása szerint visszatérnek az operatív törzs sajtótájékoztatói: szombaton délelőtt fél tizenkettőtől online formában tartják majd az első tájékoztatót a második hullám kezdete óta.

Miután június közepén a parlament a veszélyhelyzet megszüntetéséről döntött, az operatív törzs koronavírussal kapcsolatos, minden nap jelentkező tájékoztatóit is felfüggesztették, június 17-én tartottak utoljára online sajtótájékoztatót.

Szombaton 11:30-kor tér vissza az első hullám alatt napi szinten tartott sajtóesemény. Újságírók nem lesznek a helyszínen, online lehet követni az elhangzottakat.  Az első hullámhoz képest a másodikat a kormány már nem olyan drasztikus lépésekkel kezeli. Nincs kijárási korlátozás, elrendelték ugyanakkor a kötelező maszkhordást és minden szórakozóhelynek be kell zárnia 23 óra után. A hivatalos kommunikáció szerint az ország működőképességét biztosítani kell.
Müller Cecília már a pénteki napon visszatért – igaz, csak az állami hírügynökségnek beszélt. 

KAPCSOLÓDÓ
Özönlenek a gratulációk !Hatalmas a boldogság!"Most már publikus" - nem titkolják tovább Nánási Pál és Ördög Nóra , ezzel a fotóval árulta a nagy hírt
Itt azt mondta, a szeptember 21-től kötelező, a maszkviselés kiterjesztésére hozott rendelkezések között nincs sok új szabály, de azokat be kell tartani, hiszen szankcióval is jár azok be nem tartása – nyilatkozta az országos tisztifőorvos pénteken az MTI-nek. Úgy fogalmazott, az új rendelkezésekkel nem a mindennapi élet korlátozása a cél, de az eddigi szabályokat szigorúbban véve kell élni.
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!