Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Több Adria, kevesebb Balaton: Orbán is az Adrián pihent

Hvar szigeténél fotózták le Orbán Viktort egy vitorláson,

erről a horvát Jutarnji oldal írt. Ezek szerint a külügyminiszter után a miniszterelnök is bort iszik, vizet prédikál – kevesebb Balaton, több Adria.

Szijjártó Péter után Orbán Viktort is adriai nyaraláson érték, a horvát Jutarnji híroldal fényképet is közölt, amelyen hátulról és homályosan, de felismerhetően Orbán Viktor látható. A lap, amelynek hírét az Azonnali vette észre, azt írja, a “Több Balaton, kevesebb Adria” elhíresült tanácsot adó Orbán Hvar szigeténél nyaralt egy Hanse 575-ös vitorláson, amelynek heti bérleti díja 2500-3000 euró (azaz 275 ezer-1 millió forint) – ez kétségtelenül barátibb ár, mint az a 60 millió forint, amennyibe annak a Lady Mrd-nek a heti bérlése kerül, amelyen Szijjártó Péter külügyminisztert látták. Ezt a tényt a horvát lap is megemlíti.

KAPCSOLÓDÓ
Megtalálták a 2 napja eltűnt Zalánt...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Írtunk a lapnak, azt mondják, információjukat 100 százalékban megerősítették, de azt nem árulhatják el, hányan és kik utaztak a miniszterelnökkel. Írtunk a kormányszóvivői irodának, illetve a Fidesz parlamenti frakciójának is, kommentálják az értesülést, de csak a miniszterelnöki sajtófőnök – akinek nem írtunk -, Havasi Bertalan küldte el is elküldött reakcióját, mely szerint “Orbán Viktor magánprogramjairól nem adunk tájékoztatást, csak a hivatalos tevékenységéről”.

KAPCSOLÓDÓ
1 perce érkezett: Újabb BOTRÁNY a Parlamentben! Jakab Péter olyat tett mint eddig még senki! - ENNYI VOLT? Ezt már nem lehet tűrni...

Korábban Orbán Viktor maga közölt fotót balatoni nyaralásáról, közelebbről nem firtatva, merre nyaralt, a Magyar Narancs következtetése szerint veje, Tiborcz  István felsőörsi,

egyhektáros, úszómedencés birtokán készült a fotó.

forrás: 168óra

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!