Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

7 éves kora óta növeszti haját az élő Aranyhaj, földig érő fürtjeit imádják a férfiak

A Londonban élő nő öt éve nem volt fodrásznál, a haja már hosszabb, mint az ő magassága.

Földig érő, ragyogó szőke hajkoronája miatt sok helyen megbámulják a Londonban élő Malgorzata Kulczykot, aki úgy néz ki, mintha a mesebeli Aranyhaj elevenedett volna meg – írja a Daily Mail.

A nő még hétévesen kezdte el növeszteni a haját, ám időről időre azért visszavágatta. A most 34 éves nő azonban öt éve egyáltalán nem volt fodrásznál, és ez meg is látszik az eredményen.

Haja egészen pontosan 158 centiméter hosszú – hosszabb, mint amilyen magas a lány.

Természetes szőke haja ráadásul tényleg úgy ragyog, mint Aranyhajé: elmondása szerint saját készítésű, olajokból összeállított szérummal tartja formában a hajzuhatagot, amelyet hajmosás előtt fél órával szokott használni.

KAPCSOLÓDÓ
"Én és a feleségem sem oltatjuk be magunkat, kerüljön ez bármibe"

“A férfiak általában nem bírják elhinni, hogy a sajátom. Azt mondják, hogy gyönyörű, lenyűgöző és nagyon nőies. Többen belémszerettek már a hajam miatt.”

– meséli tapasztalatait a férfiakkal.

MDWfeatures/MalgorzataKulczyk/@miss_longhair/ Northfoto

De nincs mindenki elragadtatva a hajkoronától: Malgorzata szerint nagyon sok az irigy ember. Egyik kollégája például folyamatosan azzal nyomasztotta, hogy mikor vágja már le, hiszen a hosszú haj nem praktikus.

Arról is beszélt, hogy biztos rengeteget kell törődni vele, és biztosan fáj tőle a fejbőre is. Nem sokkal később azonban azt vette észre, hogy az addig rövidhajú kolléganő maga is elkezdte növeszteni fürtjeit, ebből sejtette, hogy csak a féltékenység beszélt belőle.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Gyászol a világ! Meghalt Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő férje

“A türelem a legfontosabb”

– tanácsolja azoknak, akik a földig érő haj titkát kutatják.

“Törődj a testeddel, étkezz egészségesen, hidratálj eleget, edzz, és kerüld el a stresszt” – teszi még hozzá a teendők listájához.

MDWfeatures/MalgorzataKulczyk/@miss_longhair/ Northfoto

Bár úgy tűnhet, mégsem forog Malgorzata élete a haja körül: teljesen átlagos hajápolási szokásai vannak. Heti háromszor mos hajat, nem festi, és természetes anyagokkal – elsősorban kókuszolajos termékekkel – kezeli. Minden nap másféle frizurát választ, van, hogy befonja, van amikor kontyba fogja, vagy csak lófarokba.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!