Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Atyaég Mi történt Gáspár Beával? Úgy lefogyott hogy rá sem ismerni!!!!

Úgy tűnik eredményes volt a beavatkozás

Ma ünnepeli 46. születésnapját Gáspár Bea, aki hatalmas átalakuláson esett át az utóbbi egy hónapban.

Gáspár Győző felesége nemrég egy gyomorszűkítő műtétre vállalkozott, ugyanis három évvel ezelőtt pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, aminek következében 30 kilót hízott, és cukorbeteg lett.

Bea asszony már nem bírt tovább együtt élni a pluszkilókkal, kés alá feküdt © Bors-archív

A népszerű háziasszony egy hónappal ezelőtt esett át az operáción, ami már most eredményesnek bizonyul, ugyanis néhány héttel a műtét után közel 10 kilótól szabadult meg.

KAPCSOLÓDÓ
Berki Krisztián szerint akinek negatív a véleménye róla, az egy PARASZT!

Nagyon boldog vagyok, mert már kilenc kilótól sikerült megszabadulnom. Az egészségi állapotomban olyan nagy javulást egyelőre nem tapasztaltam, azonban a közérzetem összehasonlíthatatlan a korábbi időszakhoz képest. Azt is észrevettem magamon, hogy a teherbírásom sokkal jobb, ami most nagyon jól jön, hiszen a héten a második receptkönyvem ételeit főzöm egy héten át – mesélte az AcNews-nak Gáspár Bea, aki az operáció óta fele annyit sem bír enni, mint korábban. Szervezete sajátos módon jelzi a jóllakottságát.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Ezekben a magyar városokban a legnagyobb az esély a megfertőződésre! RÉSZLETEK:

Ahhoz képest, ahogy régen táplálkoztam, minden megváltozott. Nem tudok normálisan étkezni, egyszerűen nem bírom azt a mennyiséget megenni, mint annak idején. De ennek a műtétnek pont ez a lényege, és ráadásul a szervezetem is jelez ha jól laktam, mert elkezdek csuklani.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!